I moje svasta rade sto ne treba. Najmladji pokvari onog najstarijeg koji je poceo da ga imitira
. Ruse n.g. jelku (ukrase vise ni ne stavljamo, samo lampice), cupaju bodlje vestacke jelke, jedu cvece (koje moram da sklanjam ili eliminisem), dovlace mi kese sa briketima u sp. sobu, grizu te iste kese i sve mi rasture, ispovracaju se kad im dodje gde se nadju, glodju sveske, kese, knjige, kutije, uskacu u masinu za pranje ili susenje vesa... Ludo i ne zaboravno...
![]()
Juce je jedna upala u orman, nisam primetila i do skoro 19 h je bila u istome. Srecom, kad dodjem kuci zovem ih po imenima i dok se ne pojave - neodustajem, pa sam tako ukapirala da jedne nema....
Znaju kad su krive, sad vise ne moram mnogo ni da podviknem, a one se razbeze, ali dzabe... Koriste svaki momenat za pravljenje sr. Mozes da probas da savijenim novinama zapretis da ces je po guzi ili da lupis novinama od svoju ruku kad god pokusa otvaranje vrata. Obicno se boje tog zvuka. Da li ces je skroz odviknuti ? Sumnjam, ali ko zna.

Jao, mogu ih samo zamisliti. A stvarno ne da vole jelku, nama je ovaj mališa poskidao sve ukrase koje je mogao da dohvati. Kačili smo u donjem delu one koji ne mogu da se polome da slučajno ne bi povredio šapicu.
Tanja, a kolika je razlika između njih?
I moje svasta rade sto ne treba. Najmladji pokvari onog najstarijeg koji je poceo da ga imitira
. Ruse n.g. jelku (ukrase vise ni ne stavljamo, samo lampice), cupaju bodlje vestacke jelke, jedu cvece (koje moram da sklanjam ili eliminisem), dovlace mi kese sa briketima u sp. sobu, grizu te iste kese i sve mi rasture, ispovracaju se kad im dodje gde se nadju, glodju sveske, kese, knjige, kutije, uskacu u masinu za pranje ili susenje vesa... Ludo i ne zaboravno...
.
.
). Nije bilo neg reakcija, ali mi je objasnjeno da vec posle mesec dana (max dva) moram da razmisljam o sledecoj turi jer, kazu, nedeluje onoliko koliko pise na kutiji. Sto bi rekli - i na tarabi svasta pise...
.
Jel to znači da i moja ŠicMic ima gliste? 
Ja sam hronično neispavana otkad imam ovog mačora, jer uglavnom gleda kako da se uvali kod mene da spava. ali nije to najveći problem nego kad u sred noći ustane, pa se šeta, onda dođe pa počne da prede na uho i naravno probudi me, hoće da se mazi, pa kad vidi da ne reagujem krene i da mjauče. I da, znači da te puno voli čim je toliko uporan.