Slušajte ovu neverovatnu priču...
Pre dva dana počli sam da odvikavamo mačiće od sisanja (mačka je mnogo smršala, a i mačići su stari tri meseca...). Prvi dan sa njima bio je paklen. Pokušali smo sa taktikom razdvajanja. Međutim, pošto moje mačke nikada nisu bile odvojene jedne od drugih (pa čak i onda kada se mačka omacila) za njih je to bio šok.

Toliko su glasno mnjaulakli da su probudili komšije koje su zvale policiju zbog ''remećenja javnog reda i mira''... Naravno policija je došla, i nisu mogli da veruju zbog čega su ih zvali...
Ali tu nije kraj!
Juče su tajno sazvali skupštinu stanara (slučajno sam to saznao od komšinice) i između sebe se dogovorili da u našoj zgradi niko u stanu ne sme da drži više od dva kućna ljubimca. To obaveštenje jutros sam zatekao na ulaznim vratima zgrade.
Pre sat vremena bila je predsednica kućnog saveta kod mene da mi objasni zašto je to tako, ja sam joj dao broj porodičnog advokata mojih roditelja i rekao joj da sve što ima da kaže neka kaže njemu pošto ja govorim samo mačiji jezik i ne razumem šta ona priča... Žena je bila šokirana, a ja sam joj rekao: ''MNJU, MNJAU, TUŽITE ME!''
Ali, ovo je najbolji deo: pre pola sata pozvonila je jedna baba i pitala me šta ću da uradim sa
''viškom'' mačića, a njoj sam odgovorio da će zbog neprijateljskog odnosa prema životinjama svi stanari zgrade koji su se žalili i doneli odluku koju su doneli ''završiti u Haškom tribunalu''... I baba je pobegla...
Ljudi, ova priča zvuči kao da se odvija na filmu, ali verovali ili ne istinita je... Moje reakcije nikada ne bi bile ovako ishitrene da me nisu toliko iziritirali...