mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
mimi,jel tachno ono sto sam napisala za kaliko muzijake?
Joj, Mico, i meni je sve to novost ali sa XXY definitivno ne bi mogli da prave bebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mimi,jel tachno ono sto sam napisala za kaliko muzijake?
А колико су женске тробојке ретке? И не баш?
А за мушке тробојке сам прочитао онај текст... треба да се деси аномалија, па да плод понесе XXY комбинацију хромозома, пошто је са XY тробојност немогућа. Ген за боју (црна или жута) се налази само у X хромозому, тако да је логично да се обе боје (плус бела) могу појавити само на женки (XX) а не и на мужјаку (XY).
Ето, проведох живот у незнању... а ја мислио тробојне мачке нешто сасвим обично. Још ми ни нарочито лепе нису биле.
Mi smo imali "tragediju", ćerka koja mi studira u Krakowu dođe na raspust kod mene i donese njenog mačka, on po dolasku, neje prošlo ni 5 dana se razboli,. veterinar mi objasnio da je dobio virus creva koji je raširen u Srbiji kod mačaka i da nije bio zaštićen od tog virusa. Mačak je uginuo i da vam ne pričam tuge i plakanja. Da ublažim ćerkinu tugu na vrlo interesantan način nabavim joj ruskog plavog mačka. Sad mi je problem što su njih dvoje otputovali ja ostao sam i po navici po prodavnicama više gledam hranu za mace nego za sebe, a kad se čujem sa ćerkom prvo pitam šta radi mačak.
Pitam ćerku kako žive mace u Poljskoj i kaže mi da nema teorije da ćete ih videti na kontejnerima ili kako slobodno trče po gradu. Sasvim je normalno da ih vode na povocu kao kuče, hrana i oprema su duplo jeftiniji nego kod nas a za maltretiranje životinje ide se u zatvor.
Ja imam sijamsku macku,toliko je hranim da je ko malo prase...XD
ja imam 12 macke i mislim da su extra kucni ljubimci
Pa jel hoćete na poklon jedu macu?![]()
Otprilike baš tako reaguju na kišu. Mačke su tako, jako, puno radoznale životinjice. Njih u isto vreme i nervira ta kiša što kaplje niotkuda, a i moraju da provere i opipaju sa bliže tačke. Moje mace žive u stanu, ali isto moraju da čačnu tu kišu...
Mislim da su mace meteoropate, više osećaju vremenske (ne)prilike nego mi....zato i spavaju, dok mi ljudi ceo dan pričamo kako nam se spava, mace za to vreme to i urade.MACE
...I moje su iskopale sve moguće igračkice i zezancije koje su prethodne vešto sakrile, lopovi mjau, njau...
Ma ovi moji retko nešto ulove, a i tad ga jedu napolju, pa ja srećom ne moram da gledam.
Kod nas je sve neki fin komšiluk pa miševa ni nema, a golubovi nisu ludi da sačekaju da ih mačka uhvati. Jedino ako je neki već povređen ili dok su mladi pa uče da lete. Ovo je izgleda bio poletarac.