Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mile1234, koliko si ti tad platio macu? Jer nemam ni okvirno pojma koliko bi mogle da kostaju...A ne verujem da je neka velika razlika u ceni zbog boje. A gde uopste da nadjem belu sijamku, nesto nema u oglasima...
Jel biste mogli vas dvoje sto imate sijamce da postavite njihove slike i da napisete ponesto o njima, o karakteru, ponasanju itd... Bas bih vam bila zahvalna:)

aaaaaaaaaa:
da li moze da smrdi zbog misa, jer on lovi miseve, dodje pa mi se hvali, pa sa tim jezikom sebe kupa...???!!!

Тешко! Пробај оним чувеним раствором сирћета и воде, а не би било лоше да се провери да ли је очишћен од паразита и да нема неку кожну реакцију.

Jedno jutro sam imao izuzetno (ne)prijatno iznenadjenje, mali micko mi je donio pacova, skoro ko macka velik, i stavio ga na prag vikendice....i mjauce da mu otvorim a njemu i sape i njuska krvave...isto tako je moj cale cistio "sulunare" a on, po navici glavu u sulunar zavukao, kako je bio sladak, bjeli macak sa garavom glavom.......a od komsije macka negdje katran pokupila.....poenta je u tome da ni samme macke neznaju gdje lunjaju, sta onjnuse, pojedu, uljepe se. Tebi preostaje samo topla voda, sampon za mace......i jedno veliko "MUAAAAUUUU" :mad: kad macan vidi vodu...... 8-)

_Look_Of_Expectancy_:
mile1234, koliko si ti tad platio macu? Jer nemam ni okvirno pojma koliko bi mogle da kostaju...A ne verujem da je neka velika razlika u ceni zbog boje. A gde uopste da nadjem belu sijamku, nesto nema u oglasima...
Jel biste mogli vas dvoje sto imate sijamce da postavite njihove slike i da napisete ponesto o njima, o karakteru, ponasanju itd... Bas bih vam bila zahvalna:)
Moja sijamka je bas bela,postavicu sliku ovih dana,stara je 6 godina i skroz,ali skroz je blesava i nenormalna :D Mogu da budu i agresivne nekad,znam da mi je to veterinar naglasavao nekoliko puta,i kad god smo je odveli kod njega on je stavljao one stitnike kao da pregleda pita a ne slatku macu ;) Odlicni su lovci,tvrdoglave su,i nekad baksuzaste,nisu pasivne,ni prozdrljive,uzasno su pedantne....To je za sada...Pozdrav...

_Look_Of_Expectancy_:

Ja sam mog platio 3000 dinara, kupio sam ga na sajmu. Bio je mali 3 meseca je imao. Bio je skroz beo, sa svetlo-plavim ocima, crnim sapama, repom, usima, i njuskom. Blesav je totalno, voli mnogo da spava. Ne voli druge macke i ne pari se sa drugim vrstama. Zna da pokaze agresivnost ako vidi drugu macku. Kupuj mu krekere bas za sijamske macke, to moj macak jako voli. Voli i hranu za macke kojih imas svugde. Nemoj ga hraniti povrcem. Postavicu sliku koliko danas. Pozdrav.
Evo je slicica!

Prilozi

• tuta lencari.jpg
    tuta lencari.jpg
    45,1 KB · Pregleda: 24
_Look_Of_Expectancy_:
Stvarno je prelep! Kako stojite sa mazenjem i grebanjem? Jel hoce da te ogrebe? Jel voli da se igra?

Voli da grebe tepih kao i svaka macka, ali sam mu grebalicu nabavio pa tamo ostri nokte. Nece da ogrebe, voli da se igra. Ovako je miran, ali voli da pravi neke sitne pakosti kada neko dodje kod mene. Ali recimo boji se dece. Zato se uglavnom sklanja kada vidi malu decu. Voli da se igra, doduse kada je bio mali samo je trcao skakutao, ali kako je stariji malo se manje igra. Ali voli da se poigra.

Nismo se razumele..nisam ni znala da postoje skroz bele,sada sam bas potrazila na netu,nikad me do sada nije zanimalo...Izvini na dezinformaciji...videcu da sutra postavim sliku...Vec 2 godine ona ne zivi kod mene,vec kod mojih roditelja tako da su mi sve slike tamo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back