_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Okupaj ga, imas u petsopu posebne sampone za macke. Mozda se uvaljao u crkotinu, izmet, ko zna od cega smrdi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

aaaaaaaaaa:da li moze da smrdi zbog misa, jer on lovi miseve, dodje pa mi se hvali, pa sa tim jezikom sebe kupa...???!!!
Moja sijamka je bas bela,postavicu sliku ovih dana,stara je 6 godina i skroz,ali skroz je blesava i nenormalna_Look_Of_Expectancy_:mile1234, koliko si ti tad platio macu? Jer nemam ni okvirno pojma koliko bi mogle da kostaju...A ne verujem da je neka velika razlika u ceni zbog boje. A gde uopste da nadjem belu sijamku, nesto nema u oglasima...
Jel biste mogli vas dvoje sto imate sijamce da postavite njihove slike i da napisete ponesto o njima, o karakteru, ponasanju itd... Bas bih vam bila zahvalna![]()
_Look_Of_Expectancy_:mile1234, koliko si ti tad platio macu? Jer nemam ni okvirno pojma koliko bi mogle da kostaju...A ne verujem da je neka velika razlika u ceni zbog boje. A gde uopste da nadjem belu sijamku, nesto nema u oglasima...
Jel biste mogli vas dvoje sto imate sijamce da postavite njihove slike i da napisete ponesto o njima, o karakteru, ponasanju itd... Bas bih vam bila zahvalna![]()
_Look_Of_Expectancy_:Stvarno je prelep! Kako stojite sa mazenjem i grebanjem? Jel hoce da te ogrebe? Jel voli da se igra?
_Look_Of_Expectancy_:mile1234, koliko si ti tad platio macu? Jer nemam ni okvirno pojma koliko bi mogle da kostaju..![]()

Moja je ista,samo sto je sada starija..ima 6 godina...Super su...José Luis Torrente: