Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
krofnetina:
Ja imam trenutno 4 sijamske mačke, sijamci su najpametnije životinje, ko nije probao ne zna šta propušta...

;)

Svaka cast! Ne znam za tvoje sijamce, ali moj je miran i umiljat prema meni i mojima, ali kada dodje neko on mora neku malu stetu da napravi, kao neko malo dete. Ali to sto napravi je smesno i interesantno!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! i vidi koliko je sati, a ja sam jos budna!!!!
Volim ih i tacka. Pozdrav, ovja jutarnji K AJI I SVIM ZALJUBLJENICIMA. nARAVNO I NJENOM SUPRUGU, JER VOLI K AJU, kao i ja.....Dobrojutro i laku noc!!!! LilyL. SVIMA.

JA OBOZAVAM MACKE IMAM JEDNU KOJA JE STARA 1 GODINU. TRENUTNO IMA 4 PRASLATKA MACETA :)

mislim da govorite o meni jer nema moje poruke. Nisam nikakav ludak , voleo sam macke pre sad ih vose ne volim. jednostavno ih ne volim slatke su ali im se vise ne priblizavam imao sam 3 macke jednom me je ogrebala i zbog toga sam lezao na VMA u bg-u 5-6 nedelja, a i propustio sam dosta od skole tako da sam pao na popravni. Stupid cats!

Hoces li mi malo blize objasniti kako te je to tacno ogrebala macka pa si 6 nedelja lezao u bolnici?? I koliko ja znam nijedna macka nece ogrebati nekog bez razloga, a razlozi su razni - od grubog igranja do bacanja macke u vis i sl.
A to sto si pao na popravni zaista ne vidim kako mozes da svalis na macku, kad nije ona ta koja treba da uci na vreme.

Па онда објасни о чему се ради ... сумњам да си лежао у болници не знајући од чега, осим констатације да је то од мачке. Ок ако си имао лоше искуство и да их не волиш баш претерано, али изјава да их убијаш .... мислим, стварно .... шта очекујеш од нас? Да те потапшемо по леђима и кажемо "браво, ако си, треба тако, кад хоће да огребу ..."?

И још нешто ... мене је пре неколико година ујео сијамац .... из чиста мира ... седела сам мирно и причала са другарицом кад је њен мачак скочио и ујео ме за леву руку ... три месеца сам ја вукла неки грозан оток и рука ми није била у функцији ... и опет ... имам мачку кога много волим и тренутно спашавам 2 мала мачета (по ко зна који пут).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back