Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neostomosan je prilično toksičan, ja sa njime prskam prostoriju nekad jer brzo isparava.....majka mog prijatelja skoro je potrovala mačuće kupajući ih u neostomosanu...greškom razredila ampulu i 1dl vode umesto u 1 litar.......tako da ne preporučujem ampulu osim za prskanje prostorije.
Kupao sam mačke sa šamponom protiv buva, problem je što više puta treba da se ponovi.....nije ni šampon preterano bezbedan u svakom slučaju ako kupaš onda adekvatan šampon.
Najbolje je frontline ampula i slični preparati koji koštaju više ali su i efikasniji........

Hvala, odustala sam od svih preparata,kupila frontline i sredila buve .

Елем, престало је терање, сада је гроги, тако да, само да ми стигне транспортер и водим је на стерилизацију.
Kada stigne, ostavi joj transporter dan-dva na nekom toplom mestu da se igra u njemu. Stavi joj nešto mekano a odozgo stari peškir da tu malo i odspava. Tako će ga dobro upoznati pre intervencije, a i posle sterilizacije bi bilo dobro da ostane par sati u njemu dok se potpuno ne osvesti inače će teturati okolo i udarati o nameštaj. Moguće je i da se upiški dok se ne osvesti pa spremi rezervnu "posteljinu".

Pa to je pravi božićni fazan, možda je dečko katoličke vere :pop3: pa proslavlja specijalnom večerom :jede:

Ma prasac jedan debeli, samo da mu je da ždere. Inače, izvukao se jutros za dlaku da ostane ucelo, uspavala sam se pa su zbrisali iz magacina dok sam ja ustala, inače bih ga kastrirala jutros.

Kada stigne, ostavi joj transporter dan-dva na nekom toplom mestu da se igra u njemu. Stavi joj nešto mekano a odozgo stari peškir da tu malo i odspava. Tako će ga dobro upoznati pre intervencije, a i posle sterilizacije bi bilo dobro da ostane par sati u njemu dok se potpuno ne osvesti inače će teturati okolo i udarati o nameštaj. Moguće je i da se upiški dok se ne osvesti pa spremi rezervnu "posteljinu".

:amen:

SREĆNA NOVA GODINA svima
(i na dve i na četriri noge) z;)

2por76h.jpg

NIje ovde bilo petardi uopste. Ali meni nedostaje jelka i novogodisnji ukrasi, uopste sav taj kic, a izbegavam zbog macka koji pojede sve sto mu se nadje na putu. z:( O svecicama mogu samo da mastam.
Kitite li vi, koji imate kucne macke, jelke?
Hahaha, kako simpa pesmica xD
Meni se mnogo svidja, uopste ta predanost ovog momka tako zaludnom poslu, :lol: komponovanje i snimanje spotova sa mackama.
Evo jos dve, jedna o macku Silvesteru koji je baksuz i u tome dosta podseca na mog macka, druga o Gipsonu, koji je plasljivko.

NIje ovde bilo petardi uopste. Ali meni nedostaje jelka i novogodisnji ukrasi, uopste sav taj kic, a izbegavam zbog macka koji pojede sve sto mu se nadje na putu. z:( O svecicama mogu samo da mastam.
Kitite li vi, koji imate kucne macke, jelke?

Meni se mnogo svidja, uopste ta predanost ovog momka tako zaludnom poslu, :lol: komponovanje i snimanje spotova sa mackama.
Evo jos dve, jedna o macku Silvesteru koji je baksuz i u tome dosta podseca na mog macka, druga o Gipsonu, koji je plasljivko.

Extra su! Lik se bas trudi da uklopi sve i uspeva mu xD
Ja imam ukrase po stolovima jer me je mrzelo da se bakcem sa jelkom i Kitty ih ne dira. Nisu joj zanimljivi jer su veliki, ona voli samo one sitnije koji su meksi i lice na loptice x)
Imam jednu sliku kad je usla u kutiju sa trakama, okacicu je sutra ako se setim.

Sto se petardi tice, Kitty samo pobegne sto dalje od prozora i gleda razrogacenim ocima, ali ne uplasi se uvek, samo kad jace grunu (doduse, to kad nas cesto biva), zna prilicno da se uprpi.

Ova sfinks kao vanzemaljac, verovatno je posluzila kao inspiracija za Goluma iz Gospodara prstenova, :lol: ali orjentalna kako je smesna. Sto su ruznije to su smesnije i sladje. :maca:
Kakva radost, kutija i sjajni suskavi papirici, all in one. :zaljubljena:
Na drugoj temi se vidi kako je lepa i neobicna, i bas kako treba gradjena, zamisljala sam je da je stvarno premrsava. Kao secer je.:heart:

Mace su ukras sveta :kitis:

Kakva radost, kutija i sjajni suskavi papirici, all in one. :zaljubljena:
Na drugoj temi se vidi kako je lepa i neobicna, i bas kako treba gradjena, zamisljala sam je da je stvarno premrsava. Kao secer je.:heart:

Sad nije mrsava, cak ima malo salcica na stomaku, ali je u principu "kako treba", a leti zna da bude kosturko ako je mnogo vruce xD

Kad smo kod penjalica, odavno razmišljam o crafting projektu od šperploče, limenki od Guarane, lepka za topljenje i kanapa. I ne mogu čak ni Blondi sa preko 3,5kg koliko ima sad, zimus, da zamislim kako se pentra kroz prorezane kutije, a ne propada kroz njih. :zcepanje:

Macka je macka i tacka! :lol:
Bas bih volela da mogu da improvizujem neku ozbiljniju penjalicu, ali nit imam znanja, nit alata.
Inace bili smo kod veterinara da vidim u vezi dijete da se uradi krvna slika i kaze da od ove hrane koju dajem (trenutno RC Veterinary Care za kastrirane muzjake na kojoj postoji u okviru tabele specijana kololna za debele macke sa nesto manjom predvidjenom dnevnom gramazom) nijedna macka nije smrsala i da predjem na RC obesity, ali najduze tri meseca da mu dajem tu hranu. Pa kad pojede ovo pakovanje probacemo i ovu varijantu.
Bas me nervira, nikako da smrsa, taman dodje do 5.5, pa se vrati na skoro 6kg, a bas sam mu redukovala, merim tacno u gram, uvela sam redovne vezbe i nista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back