mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
 - 32.800

Santas presence part 2 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 Neostomosan je prilično toksičan, ja sa njime prskam prostoriju nekad jer brzo isparava.....majka mog prijatelja skoro je potrovala mačuće kupajući ih u neostomosanu...greškom razredila ampulu i 1dl vode umesto u 1 litar.......tako da ne preporučujem ampulu osim za prskanje prostorije.
Kupao sam mačke sa šamponom protiv buva, problem je što više puta treba da se ponovi.....nije ni šampon preterano bezbedan u svakom slučaju ako kupaš onda adekvatan šampon.
Najbolje je frontline ampula i slični preparati koji koštaju više ali su i efikasniji........

pa proslavlja specijalnom večerom  
Kada stigne, ostavi joj transporter dan-dva na nekom toplom mestu da se igra u njemu. Stavi joj nešto mekano a odozgo stari peškir da tu malo i odspava. Tako će ga dobro upoznati pre intervencije, a i posle sterilizacije bi bilo dobro da ostane par sati u njemu dok se potpuno ne osvesti inače će teturati okolo i udarati o nameštaj. Moguće je i da se upiški dok se ne osvesti pa spremi rezervnu "posteljinu".Елем, престало је терање, сада је гроги, тако да, само да ми стигне транспортер и водим је на стерилизацију.
Pa to je pravi božićni fazan, možda je dečko katoličke verepa proslavlja specijalnom večerom
![]()
Kada stigne, ostavi joj transporter dan-dva na nekom toplom mestu da se igra u njemu. Stavi joj nešto mekano a odozgo stari peškir da tu malo i odspava. Tako će ga dobro upoznati pre intervencije, a i posle sterilizacije bi bilo dobro da ostane par sati u njemu dok se potpuno ne osvesti inače će teturati okolo i udarati o nameštaj. Moguće je i da se upiški dok se ne osvesti pa spremi rezervnu "posteljinu".

Kako ste preživeli petarde? Mirko se povukao u ilegalu, tek se jutros vratio.
 O svecicama mogu samo da mastam.Meni se mnogo svidja, uopste ta predanost ovog momka tako zaludnom poslu,Hahaha, kako simpa pesmica xD
 komponovanje i snimanje spotova sa mackama. To bi sve bilo razbucano pre završetka kićenja jelke.....Kitite li vi, koji imate kucne macke, jelke?
NIje ovde bilo petardi uopste. Ali meni nedostaje jelka i novogodisnji ukrasi, uopste sav taj kic, a izbegavam zbog macka koji pojede sve sto mu se nadje na putu.O svecicama mogu samo da mastam.
Kitite li vi, koji imate kucne macke, jelke?
Meni se mnogo svidja, uopste ta predanost ovog momka tako zaludnom poslu,komponovanje i snimanje spotova sa mackama.
Evo jos dve, jedna o macku Silvesteru koji je baksuz i u tome dosta podseca na mog macka, druga o Gipsonu, koji je plasljivko.

Ova sfinks kao vanzemaljac, verovatno je posluzila kao inspiracija za Goluma iz Gospodara prstenova,
 ali orjentalna kako je smesna. Sto su ruznije to su smesnije i sladje. 
Kakva radost, kutija i sjajni suskavi papirici, all in one.

Maca ukras!![]()

Kakva radost, kutija i sjajni suskavi papirici, all in one.
Na drugoj temi se vidi kako je lepa i neobicna, i bas kako treba gradjena, zamisljala sam je da je stvarno premrsava. Kao secer je.![]()