Lucky girl
Elita
- Poruka
 - 18.567

Ja ne bih uopste brinula na tvom mestu oko tog skakanja na orman. Kitty je skakala sa tus kabine na bojler sto i sad radi, a skakala je i na ormaric u kupatilu koji je poprilicno udaljen od tus k. i posle je najopustenije skakala s njega na pod i nikad joj nista nije bilo. Sad je otezala pa ne skace vise toliko u dalj. Nisam nikad zelela da je sputavam u takvim akcijama jer smatram da je za nju bolje da sto bolje zna da skace za svaki slucaj.
Ako ti to bas smeta, mozes da lepis na policu izvrnuti selotejp (da ono lepljivo bude gore) ako nisi probala tu varijantu.
Sto se spreja tice, i ja sam cula da postoji tako nesto, ali ne i sta i kako deluje, meni bi koristilo za namestaj u dnevnoj sobi koji smo letos kupili i vec je unakazila neke coskove...
A jelka... ne mora da znaci da ce se pentrati po njoj, Kitty to ne radi, samo cacka ukrase i ako uspe neki da otkaci, on joj postaje igracka xD
Ja sam sva bila isprepadana kad je onda pao i uganuo sapicu,mada mu je brzo proslo,ja sam mu masirala i nanela rakije i posle 15ak min je bio kao nov,ali sam sva u nekoj paranoji da ne slomi nogu.E to sa selotejpom nisam probala
 heh interesantna ideja....Mi imamo dve jelke,kod mene u sobi i u dnevnoj,e sad cujem razlicite price,drugaricine macke su joj srusile jelku,a onda s druge strane drug kaze da njegovu nisu ni pipnule,a ja posto prvi put imam macku ne znam kakav ce mali da bude,pa paranoisem

Izvini, jače je od mene. 
 Ono, možda budeš i bolje sreće ali složićeš se da je rizik preveliki.