<(o.O)>
Aktivan član
- Poruka
- 1.236
Nece da kaki ni u cemu sto je tako, uslovno receno, malo, tj.nece da udje ni u kakvu posudu da bi kakila... Da piski hoce i u zemlju i u posip, ali i dalje joj je omiljeni lavabo.
Ne znam dal mozda misli da nema dovoljno privatnosti za taj posao, jer se ukaki uvek negde gde je sakrivena (iza zavese, iza fotelje, u mraku ispod stola...)... Pft, sta onda, da joj stavim ciradu iznad tusa o.O
Ne znam dal mozda misli da nema dovoljno privatnosti za taj posao, jer se ukaki uvek negde gde je sakrivena (iza zavese, iza fotelje, u mraku ispod stola...)... Pft, sta onda, da joj stavim ciradu iznad tusa o.O
Ako možeš da joj staviš zatvoreni wc na neko zabačeno mesto, bilo bi OK. A ni ideja za tuš ti nije loša, da nabaviš neku neprozirnu zavesu, to je jednokratna investicija, u poređenju sa peskom. Primera radi, ja u magacinu mogu da se provučem i sa nekim jeftinijim tipa Who cares za 500 i nešto za 10kg u lokalnim pet shopovima ali recimo Bentostalex od 5kg košta 380 dinara i on je jedan od boljih grudvajućih, zrnca peska su dovoljno sitna za sejanje kroz lopaticu, glina lepo prijanja uz pesak pa niti se diže prašina prilikom sipanja, niti se grudve raspadaju prilikom čišćenja kao kod jeftinijih posipa (WC od 5kg je 340 i razlika je drastična)... Jedino su mi se Natusan (kad smo imali Bilija) i krupno mleveni kukuruz sa dodatkom minerala (kad je Mirko bio mali) bolje pokazali ali ne mogu više da nađem ni jedno ni drugo. 
mozda je tako jer nije od malena navikla da kaki tu

...