gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
pa da, ovo kupovno je sve jadnije
al ako ima domace, e onda i sebi i macanu...nista nema da im fali
))
al ako ima domace, e onda i sebi i macanu...nista nema da im fali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, mleko toliko gubi u procesu pasterizacije (narocito dugotrajna mleka) i homogenizacije, jos kad mu oduzmu svu mlecnu mast, ne ostane nista hranljivo od njega. Ja mlecne proizvode bas volim, ali ko je u mogucnosti da bira, domace mleko, domaci jogurt, kefir, sir... Kad se setim, nekad je rok trajanja jogurta bio par dana, danas opusteno mesec dana i vise.
Zato mislim da odraslim mackama treba davati vise kao poslasticu, nego svakodnevno, kao obrok.
ma obican jogurt mu daj
ti sa manje masti su krcati nekim drugim djubretom
u jogurtu generalno laktoze imas u zanemarljivpj kolicini
ili je opce nema
Ako uopste treba mlecno nesto, slazem se sa Vraganom, obican jogurt je OK, jer njima treba masnoce. I mladi neslani sir, tipa somborskog. Ali razmisli o Trainer granulama, one bi trebalo da su hipoalergijske.
pa da, ovo kupovno je sve jadnije
al ako ima domace, e onda i sebi i macanu...nista nema da im fali))
Fakat.Joj, kolikog je misa donela pre neki dan Blondi...
Jedu Wendi granule (Gebi iz Cantavira, 30% ukupnih proteina, ukljucujuci i taurin, sa omega-3 i 6 masnim kiselinama i sa curetinom)a nekad umesto njih Frendi junior-za stence, 27% proteina, jedu uzorke od trihinoskopije, piletinu iz supe, danas su dobili prasece pecenje, eno Blondi upravo jede sunkicu, dobiju mladi sir, a u komsiluku redovno dinstano meso i hleb natopljen mlekom... Pa dodju kod mene da kake u kupovnom posipu.
![]()
Ma ne, to su kulturne mačke, jednostavno znaju bonton.Ali od tolikog prostora... Oni idu u mali wc, valjda najlakse za kopanje, sta li...
Tako i macka moje sestre radi. Useta u kucu samo da bi isla u wc i opet izadje napolje.Ali od tolikog prostora... Oni idu u mali wc, valjda najlakse za kopanje, sta li...
ma nije bitno
ok, kao balans ima probiotik valjda...al ima i premalo masti za macku
kupi mu obicni ko i sebi
missim, bolje je i tebi da pijes obican
a taj sir sto kupujes od komsinice je prava stvar i za macana, ako je mlad i neslan
Treba me prijaviti nekom drustvu, da mi oduzmu macke.![]()
Ej, dokazano, Blondi je samo bila iscedjena, podosla je skoro na normalnu sad kako ih ne doji.![]()
Samo da vam se javim,macak je od kad sam mu izbacila mleko imao super stolicu,pije jogurt,tecnu hranu,malo sam mu promenila granule,cisto da ne dosadi,ali sam danas prezivela katastrofu sa njim.Naime,vodila sam ga kod veterinara da primi drugu vakcinu,jer je prvu pre mesec dana ( nisam ga pre toga,jer kad je imao onaj kalici virus sam morala zbog antibiotika da cekam mesec dana,a nisam ga dobila vakcinisanog od drugarice,pa je sa tim zakasnio malo ) i nosila ga klasicno u transporteru i on se toliko uplasio da je kakio dva puta unutra i to proliv,od straha sve...I stanem da ga operem i posle on opet kakio da bih dosla kod veterinara i rekao da mu nestalo vakcina,a juce kad sam zvala imali su...I tako nistam uradila nistaA mali se jos sav umazao u tom prolivu,uzas
- - - - - - - - - -
Ne doji ih?
Dakle definitivno na laktozu.A proliv od stresa i mi dobijemo, kamoli oni! Ali proprati ga ipak.
Udomljeni su, sutra je nedelju dana da su otisli.
Imam problem, Kitty je iz cista mira pocela da kaki po celoj kuci, gde joj se svidi! Nece vise ni u tus kabini da kaki, ni na terasi, nego tamo gde u tom trenutku pozeli... Jel zna neko sta da radim povodom toga?