Ћирибу Ћириба
Obećava
- Poruka
- 79
Zdravo drugari. 
Evo nas posle duzeg vremena. Shiva je izuzetno, kao i uvek.
Medjutim, mojom neodgovornoscu i odlaganjem sterilizacije je druga maca zatrudnela. Znala sam da ce se ovih dana omaciti i danas se vracam iz grada i vidim je bez stomaka, dosla na klopu. U roku od odmah sam nasla leglo, dva su vec mrtva bila, dva ziva. Unela sam ih unutra, pored peci ih stavila, mama je skroz ok, mislim da su i mace, klopaju i spavaju. Jedno je crno, na mamu
a drugo cini mi se da ce biti tigrasto, tamnije boje. Shivu zanima sta se to dogadja i ko je to dosao, medjutim ne dozvoljavam joj da pridje, uglavnom je u drugoj prostoriji.

Evo nas posle duzeg vremena. Shiva je izuzetno, kao i uvek.
Medjutim, mojom neodgovornoscu i odlaganjem sterilizacije je druga maca zatrudnela. Znala sam da ce se ovih dana omaciti i danas se vracam iz grada i vidim je bez stomaka, dosla na klopu. U roku od odmah sam nasla leglo, dva su vec mrtva bila, dva ziva. Unela sam ih unutra, pored peci ih stavila, mama je skroz ok, mislim da su i mace, klopaju i spavaju. Jedno je crno, na mamu
a drugo cini mi se da ce biti tigrasto, tamnije boje. Shivu zanima sta se to dogadja i ko je to dosao, medjutim ne dozvoljavam joj da pridje, uglavnom je u drugoj prostoriji.
Mackici nemaju jos godinicu, Marinko je Blondin sin od prosle godine, imam jos njegove slike kad je bio beba a ovog drugog su doneli iz grada, nasli ga na ulici, pribliznog su uzrasta i lepo se slazu njih dvojica, iako su potpuno razlicitih karaktera.
Pacovcice obicno vidimo tek kad ona to resi, tako je bilo i prosle i pretprosle godine, s tim da joj je leglo od pretprosle godine duze opstalo, 3 sina su joj bila kod komsija, tek su prosle godine, kad su stekli polnu zrelost, odskitali. Prosle godine nije imala srece, samo je jedno od troje koliko je omacila preteklo, kod drugih je komsija sa svojim vrsnjakom kog su nasli u gradu, zovu se Marinko i Carsijan.
Sad ih mozda nosi i vise, i da, pokusala sam da se preracunam, ima jos do nedelju dana jer februar je kratak.
Odlicno!