<(o.O)>
Aktivan član
- Poruka
- 1.236
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam koja je sladja!

joj, koji uzasJoj, dosle sinoc male komsije, starije od njih dvoje 8. razred, doneli svoju macu, jako sitnu i mrsavu, kazu, pre dva dana pocela da se koti, jedno mrtvo omacila pa pojela, juce ceo dan nije jela nista i malo se cudno ponasa. Macki viri sapica, u stvari za novorodjence sapetina iz porodjajnog kanala, kad smo pokusali da ga izvucemo, otpadne mu cela noga i tako je zasmrdelo da im ne verujem da je tek 2 dana star proces. Nista, pod noz, ogromno je bilo i trulo skroz, muka mi je sad kad se setim. Ona je, jadnica, sve vreme do uvodjenja u anesteziju prela, valjda da bi se smirila. Uginula je nocas i pored udarne doze antibiotika. Naravoucenije: ne cekajte, vodite macku kod veterinara cim primetite da nesto nije u redu.![]()
meni grozno i kad zamislim sve to, mogu misliti kako je kad gledas... :S

Taj tvoj macak se nimalo ne plasi vode? Bilo bi zanimljivo da je uleteo u punu kadu. 
... pa proba penu da li je bar ukusna
... ali nije - baš smrdi na neke parfeme, a oni blesavi svejedno uživaju 

A moj pas Gizmo je bezao pod sto kad cuje rec kupanje, gosti su se bas zabavljali traumirajuci ga.