Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znate zasto macke imaju 9 zivota? Sveti Petar se smori cekajuci pred vratima Raja da se smisle hoce li da udju i onda ih ostavi ispred. E tako sam ja veceras ostavila napolju, na minusu Blondi koja nije htela unutra bez Mirka, eee, da vidite kako se disciplinovano ceka pred vratima i utrcava unutra cim se otvore kad "mama" pripreti! :rotf:

:zcepanje: mm, mogu misliti kako je kad se smrznu guze xD

brankich, meni svi kazu da su ti bezicni uglavnom losiji dosta od ovih sa zicom, ali ako grize... :S inace, podsetio me je na moju kerusu koja je volela da je drmne struja, ili pokusavala da je pobedi (to nikad necu znati). uglavnom, imali smo neki kabl na terasi koji je grizla i onda je tresne struja, ona zacvili i padne, posle par sekundi se "otrezni", ustane i o5 i tako u krug... kadd smo izvalili sta se desava, sklonili smo kabl, naravno xD

:zcepanje: mm, mogu misliti kako je kad se smrznu guze xD

brankich, meni svi kazu da su ti bezicni uglavnom losiji dosta od ovih sa zicom, ali ako grize... :S inace, podsetio me je na moju kerusu koja je volela da je drmne struja, ili pokusavala da je pobedi (to nikad necu znati). uglavnom, imali smo neki kabl na terasi koji je grizla i onda je tresne struja, ona zacvili i padne, posle par sekundi se "otrezni", ustane i o5 i tako u krug... kadd smo izvalili sta se desava, sklonili smo kabl, naravno xD

:mazi: Kao da se bori sa strujnim kablom. :zcepanje:

Imamo nove lepe micamace na temi. :zskace:

Dobro dosli!

z:lol:

734915_10151232651848002_1765287696_n.jpg

ovaj bezobrazluk prelazi svaku granicu! gospodjica je nocas dosla na moj jastuk, izvukla sapicom svu moju kosu koja je bila pod jorganom, legla na nju i zZzzzz, a ja sto nisam mogla da se mrdnem - nema veze! x)))
kad je bila mala, desavalo se da sklanja kosu da me ne pocupa, a sad jock, pravi zenska sebi ugodjaj! :roll:

ja to resavam tako sto ga odgurnem kada legne gde mi smeta..... i navikao je i ne buni se......

meni je bude zao, pa je ostavim, a i manje mi smeta na kosi, nego na nogama. a skoro uvek mi na noge legne i od toga nema sanse da je oducim, gurnem je 100 puta, ona ce i 101.da se vrati. kad sama smisli neko drugo mesto za spavanje, meni milina pa je ne diram x))

mm, ja po kraju uglavnom vidjam cele, samo im glava fali... ne znam ni sto ih love kad nece da jedu :S

jeste li morale nekada da stavljate macke na dijetu.... moj ima 8 meseci i 5kg.... veterinari kada me nisu ubili..... a meni sve mi ga bude zao da mu ne dam da jede pa ga hranim li hranim.... pre neki dan smo se svadjali sto mu ne dam hranu krenuo sapicama da me bije po licu.....

Ja moram ovog mog na dijetu, ima oko 4.3kg sto meni na prvi pogled ne izgleda strasno, ali vidi se da je debeo. Ne da nema struk, vec bas ima stomak.
Meni je veterinar, nakon sto se zgarnuo sto sam nagojila macka, rekao da obavezno vodim racuna kako ga hranim, da tacno merim kolicinu hrane koju mu dajem prema specifikaciuji na kesici.
I to da merim kolicinu za ciljanu kilazu macke, ne za onu koju vec ima, znaci za macku velicine 3kg, ne 4.
Ja sad pokusavam, ali tesko to ide. Dodje ispred prazne cinijice za hranu i mjauce, i uvek popustim, sipam mu jos malo.
A drugo, cesto mu kuvam i meso, to mi je nesto jeftinija varijanta od RC kesica, i tu je tek tesko pretpostaviti i odmeriti kolicinu.

Ja moram ovog mog na dijetu, ima oko 4.3kg sto meni na prvi pogled ne izgleda strasno, ali vidi se da je debeo. Ne da nema struk, vec bas ima stomak.
Pa valjda nešto zavisi i od veličine mačke. Kad je moj Meda bio najmršaviji, sama kost i koža, imao je 5,5 kila. Krupan mačak, ima teške kosti, veliku glavu i priličnu dužinu pa prema tome i kilažu.
A koliki je onda taj tvoj macan kad je debeo sa samo 4,3 kile?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back