neella
Primećen član
- Poruka
- 740
jeste vlazna joj je njuska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste vlazna joj je njuska
Moji zlotvori ne izlaze napolje.![]()
mimi
maca izgleda bolje,ali od jutros od kada je jela spava,bas me zbrinjava,kada joj pridjem i pocnem da je mazim ona prede protegne se malo i nastavi, da li je to normalno ne znam?
eeeee moj zlotvor isto to radi, i to je neki dan donela dva vrapca u njisci, kada nisam pala u nesvest kako je samo uspela da oba uhvati a dan pre sterilizacije je donela velikog gustera ,e tada sam plakal od muke,a sada samo sto ne zaplacem sto je jadna tako mirnaNeella, kako je danas maca?
Vidite sta rade nasi zlotvori!http://www.care2.com/causes/study-finds-cats-hunt-more-critters-than-thought.html
Vrlo jednostavno: izmeriš joj temperaturu i ne nagađaš.Kako da znam da maca ima temperaturu.moja maca je danas lepo jela ali od tada samo spava uvukla se pod deku i ne mrda ,kada je pipnem nesto mi deluje da je vruca,malo pre sam je otkrila ali isto mi deluje da je vruca,ili sam ja to umislila,vodu nece uopste da pije
bojim se da ne dehidrira
Joj krele, napisala sam ti u boni mahinalnoumesto
U mislima mi je bio komentar za nesto drugo...
![]()
Ja pomislila da su se Mirko i Blondi dokopali toalet papira.![]()
Neella, barem za macka nemoj da brines, na njima je najkomplikovaniji deo intervencije brijanje!Toliko je prost i brz zahvat da se muskim prasicima radi (istovetan) bez ikakve anestezije!