Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:heart:

catsxog.jpg

cat-sofa-2.jpg

Kauc za nas i za nase macketine ;)

Ne mogu da mu se nadivim! Da znas da sam ga ubacila u svoj Photobucket album Kuca iz snova!

Jutros mm otvorio da se proluftira, otvorila i ja, on kancelariju i ambulantu a ja dn. sobu, kad cujem iz Milicine sobe jedno unjkavo, iritirajuce MJAU onako, kao da danima nije jela, i znam, Blondi. :aha: Gledala sam kuda bezi da bih znala ko je kriv sto je usla, kroz ambulantu je smugnula. :lol: I logicno, pred vratima od dn. sobe je sve vreme bila Mrvica a njih dve jos nisu dosle do stadijuma podnosenja kao Mrvica i Mirko. I to Blondi zateze odnose, majke mi, paranoicna je. :aha:

Molim za savet,danas sam sterilisala svoju macu,jutros joj je uradjene sterilizacija veterinar kaze da je sve proslo ok,jedino se malo teze budi iz anestezije :(,evo je jos lezi i tek sada je pocela da reaguje na glas ali uopste ne ustaje i pa sam po malo zabrinuta ,da li to tako treba i kako ja treba da se ponasam....

Molim za savet,danas sam sterilisala svoju macu,jutros joj je uradjene sterilizacija veterinar kaze da je sve proslo ok,jedino se malo teze budi iz anestezije :(,evo je jos lezi i tek sada je pocela da reaguje na glas ali uopste ne ustaje i pa sam po malo zabrinuta ,da li to tako treba i kako ja treba da se ponasam....

Evo ukratko http://forum.krstarica.com/showthread.php/188115-SVE-O-MACAMA?p=17063329&viewfull=1#post17063329

a nadam se da cu pronaci postove kada je ludopile sterilisala Jolandu
tu smo joj sve lepo objasnili sta i kako da radi :)

Evo nadjoh http://forum.krstarica.com/showthread.php/188115-SVE-O-MACAMA?p=16865941&viewfull=1#post16865941
citaj od ovog posta pa na dalje,nadam se da ce ti pomoci ;)

Poslednja izmena:
Moze da bude,i moja je povracala.Nemoj joj do sutra uvece nista davati da jede,samo vodu moze.Procitaj postove za koje sam ti ostavila linkove
pa ako budes imala jos pitanja,javi se,a ako bas budes zabrinuta,zovi veta i pitaj.

meni je vet rekao, posle sterilizacije, da se ne zabrinjavam uopste ako se desi da povraca, jer neke mace tako reaguju na anestetike. nemas razloga za brigu, mada, znam kako ti je, ja sam se plasila da ce kitty da me zamrzi jer je siktala na mene cim se probudila, ali vec sutradan je bila ko nova x)

ustala je,ali se tetura,rezi na mene i htela je da je da me ugrize ,tvrdoglava je ona hoce da legne gde ona hoce a ja u predsoblju imama plocice vet mi je rekao da je nestavljam na nista visoko jer moze da padne mukica upiskila se ne peskir nije imala snage da ustane

Ok,sve je to normalno za posle operacije.
Neka bude dole,da ne bi skakala pa da se povredi
i ne na hladno,znaci prekrj plocice nekim peskirom
cime god.Siktace i rezace,sve sam ja to prosla sa moje 3
moze da e desi i temperaturu da dobije,cisto da znas.
Nemoj da se uplasis,moja 1 je bila dobila T
odnela sam je kod veta,krknuo joj je neki mix inekcija
donela sam je kuci,odspavala je nekih 3 sata i
probudila se kao nova.Do tada 3 dana nje htela nista da jede
posle inekcije,sve normalno :)

evo oporavlja se :) malo pre je i nesto malo jela,skocila na krevet i zavlaci se pod deku inace to obozava da radi dusa moja .inace ona je jako hiperaktivna macka i svojeglava,gledam je sada i dusa me boli sto sam joj to uradila,ali morala sam dusa me posle boli i za macice koje jedva udomim :( i kada ih udomi nijedno ne zavrsi lepo :( ona ce sada biti moja lepa debela maca :)
Hvala vam puno na savetima ...puno su mi znacili ,bila sam jako zabrinuta,tako da sam morala i vet. da zovem da bitam sto se tako dugo ne budi rekao mi je da je to kod svake macke drugacije i da je njoj dao pola doze tek sam se onda uspanicila
ali sada sam mnogo mirnija.

eto, super x)
bice ona za koji dan o5 hiperaktivna, ne brini ;) moja se jos ponasa kao mace, a sto se debljine tice, samo se zimi malo zabuci, ali i tad je mrsavija od ostalih kucnih macaka koje znam, nego vlasnici uglavnom preteruju sa hranom. inace, potpuno si ispravno postupila, ona nece osecati nikakvu razliku, a mace se ulice ce imati vise sanse da budu udomljene x)

Kako da znam da maca ima temperaturu :(.moja maca je danas lepo jela ali od tada samo spava uvukla se pod deku i ne mrda ,kada je pipnem nesto mi deluje da je vruca,malo pre sam je otkrila ali isto mi deluje da je vruca,ili sam ja to umislila,vodu nece uopste da pije :( bojim se da ne dehidrira

Ja sam mojoj pipkala usi
i kad sam shvatila da su joj bas vruce,znaci ne tople
nego vruuce,pretpostavila sam da je to u pitanju
a i nije htela nista da jede,samo je trazila tecnost
tj,samo je tecnost htela kada sam je nutkala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back