<(o.O)>
Aktivan član
- Poruka
- 1.236
znam ja sve vreme da kitty treba da ima bar jos jednog drugara, al ne daju nam :S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)) Samo je u BG, pa malo...
))
![]()
Kauc za nas i za nase macketine![]()
Gledala sam kuda bezi da bih znala ko je kriv sto je usla, kroz ambulantu je smugnula.
I logicno, pred vratima od dn. sobe je sve vreme bila Mrvica a njih dve jos nisu dosle do stadijuma podnosenja kao Mrvica i Mirko. I to Blondi zateze odnose, majke mi, paranoicna je. 
,evo je jos lezi i tek sada je pocela da reaguje na glas ali uopste ne ustaje i pa sam po malo zabrinuta ,da li to tako treba i kako ja treba da se ponasam....Molim za savet,danas sam sterilisala svoju macu,jutros joj je uradjene sterilizacija veterinar kaze da je sve proslo ok,jedino se malo teze budi iz anestezije,evo je jos lezi i tek sada je pocela da reaguje na glas ali uopste ne ustaje i pa sam po malo zabrinuta ,da li to tako treba i kako ja treba da se ponasam....

da li je to normalno...
malo pre je i nesto malo jela,skocila na krevet i zavlaci se pod deku inace to obozava da radi dusa moja .inace ona je jako hiperaktivna macka i svojeglava,gledam je sada i dusa me boli sto sam joj to uradila,ali morala sam dusa me posle boli i za macice koje jedva udomim
i kada ih udomi nijedno ne zavrsi lepo
ona ce sada biti moja lepa debela maca 
.moja maca je danas lepo jela ali od tada samo spava uvukla se pod deku i ne mrda ,kada je pipnem nesto mi deluje da je vruca,malo pre sam je otkrila ali isto mi deluje da je vruca,ili sam ja to umislila,vodu nece uopste da pije
bojim se da ne dehidrira
http://www.care2.com/causes/study-finds-cats-hunt-more-critters-than-thought.html