Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj, blago tebi s njim! :zaljubljena: Mada je i moja Blondi jako pažljiva ali ona je i stidljiva i plašljiva, sem kad šamara Mirka.

ne, pa stvarno je chudo...njezan, pazljiv...
ima samo dvije mane
prva je da voli samo Obera
znaci, ja otpadam, on je njegova mama...tata ili sta vec...
a druga je da voli pravit frizure gostima
ono, sjedne na naslon kauca i prvo stidljivo krene pa se raspistolji
iz kuce nam gosti odlaze ko Sindi Loper na vrhuncu karijere...
kad sve saberem, nas macak je neki metroseksualac..gej...liberal... ili tako nesto...:lol:

Dobar dan. z:)

255041_219926338039084_152062101492175_739879_3149307_n.jpg

The cat opened his eyes just in time to see the star vanish behind the moon.

Pre par meseci mi se ispred radnje pojavila mica maca,bela i bez repa,potpuna divljakusa,nisam mogla ni da je pipnem.
E sad smo vec nerazdvojne drugarice z:mrgreen:

Inace mica maca je kao iz Cernobila,gluva je,zrikava,bez repa i krivih zadnjih sapa sa ogromnim oziljkom na glavi od ujeda psa. Po njenom opstem stanju i po stanju njenih zuba vet je dosao do zakljucka da ima preko 8 godinica koje ne znam kako je prezivela tako gluva na ulici.

Uselila se u radnju kad je bio ovaj kijamet i ne namerava da izadje,od prvog momenta kad sam joj pokazala posip shvatila je cemu sluzi i drzi se toga. Pre deset dana sam je i sterilisala i sad samo uziva penzionisana,sita i prilicno razmazena z:lol:

Pre par meseci mi se ispred radnje pojavila mica maca,bela i bez repa,potpuna divljakusa,nisam mogla ni da je pipnem.

Inace mica maca je kao iz Cernobila,gluva je,zrikava,bez repa i krivih zadnjih sapa sa ogromnim oziljkom na glavi od ujeda psa. Po njenom opstem stanju i po stanju njenih zuba vet je dosao do zakljucka da ima preko 8 godinica koje ne znam kako je prezivela tako gluva na ulici.

Uselila se u radnju kad je bio ovaj kijamet i ne namerava da izadje,od prvog momenta kad sam joj pokazala posip shvatila je cemu sluzi i drzi se toga. Pre deset dana sam je i sterilisala i sad samo uziva penzionisana,sita i prilicno razmazena z:lol:

Aj, genijalno! :super: Mirko je i dalje bata, nije moj dragi hteo da ga anestezira, da radim dalje. A iskrena da budem, odavno nisam radila neku hirurgiju, 'de baš na svom ljubimcu da vežbam?! :sad2:
md zeza krizu :huh:
a sto se tebe tice, sad si me podsetila na to kako je babin brat, koji je ziveo na selu i odustao rano od veterine jer ga je mrzelo da uci, ali je imao neko osnovno znanje, sam kastrirao svog macka... uspesno! xD bila sam jaaako mala tad, ali se potpuno secam crno belog marka (oce me te kravica mace x)) ), koji je ubedljivo bio najdugovecniji pripadnik svoje vrste u selu :heart2:

super sto je maca ostala u radnji, zasluzila je penziju na sigurnom :mazi:

Poslednja izmena:
Dobar dan, ovo mi se čini kako idelna tema da se predstavim jer sam ja administrator stranice http://www.macke.com.hr/ koja sve bavi svime o mačkama i mačićima. :)
Ovaj post molim vas nemojte shvatiti kao reklamiranje, jer mi to nije cilj. Meni je cilj napraviti jedan kvalitetan portal na kojem se može naći stvarno sve što je ljubiteljima i vlasnicima mačaka potrebno. Ali za to mi trebate VI! Jer vi ste zbog kojih je portal napravljen i zato mi je potrebno iskreno mišljenje ljubitelja mačaka. Da li vam se sviđaju teme koje portal pokriva? Da li bi željeli neke nove teme? Primjetite možda neke netoćne informacije? Ja ću rado razmotriti sve vaše prijedloge i kritike. Inaće kao izvor informacija sam koristio emisiju i portal Cats 101 jer ih smatram kao najbolji i najkvaliteniji izvor informacija.

Zato slobodno pucajte da čujem vaše mišljenje :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back