mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Pozitivno druženje, moram da dodam da se uz dobru, požrtvovanu (i plodnu) majku obično lepo slažu i mačići iz uzastopnih legala, primer su "moji" starija sestra Blondi i mlađa braća Mirko i Marinko. Nikako da ih uslikam sklupčane, kako se greju sve troje. 

I lizu se medjusobno, igraju se zajedno, ali ipak... tacno se vidi ko se sa kim lepse igra, sve sve ali generacija
 I lizu se medjusobno, igraju se zajedno, ali ipak... tacno se vidi ko se sa kim lepse igra, sve sve ali generacija  . Da ne pominjem traume ako neko od macica ugine, ako ih macka odbaci, ako se neko rodi sa defektom pa ga ona pojede i tome slicno. Dakle ponavljam, odgovorno odgajivastvo je mnogo tezi poduhvat od onoga sto nazalost mnogi "odgajivaci" kod nas rade, a kojima, sudeci po ozbiljnosti sa kojom pristupate nabavci maceta, ne zelite da pripadate.
. Da ne pominjem traume ako neko od macica ugine, ako ih macka odbaci, ako se neko rodi sa defektom pa ga ona pojede i tome slicno. Dakle ponavljam, odgovorno odgajivastvo je mnogo tezi poduhvat od onoga sto nazalost mnogi "odgajivaci" kod nas rade, a kojima, sudeci po ozbiljnosti sa kojom pristupate nabavci maceta, ne zelite da pripadate. 

Mi imamo onu bordo nošu, onu najmanju od 890 dinara. Samo, "moje" mačke su službene a ne kućne.
 Mi imamo onu bordo nošu, onu najmanju od 890 dinara. Samo, "moje" mačke su službene a ne kućne.  Ej, kupila sam im danas u DM novu lopaticu za posip, stara je nestala bez traga, ovo je, mislim, oko 150 dinara.
 Ej, kupila sam im danas u DM novu lopaticu za posip, stara je nestala bez traga, ovo je, mislim, oko 150 dinara. 

Ali mene su oduševile i grebalice.
 Ali mene su oduševile i grebalice. 

a navodno,ima ga za 8 koriscenja.
 a navodno,ima ga za 8 koriscenja. 

Svakako neka provere da nije nešto infektivno.
 Svakako neka provere da nije nešto infektivno.
 Ja samo čekam da me od ove dvojice zasvrbi nos, a već su počeli da se krljaju ljudski, ne mogu više da se setim kome je jutros bila ulepljena dlaka na vratu.
 Ja samo čekam da me od ove dvojice zasvrbi nos, a već su počeli da se krljaju ljudski, ne mogu više da se setim kome je jutros bila ulepljena dlaka na vratu.