miss.millie
Primećen član
- Poruka
- 585
Zbogom moji prkosi...
Kakvu je facu napravila na prvoj slici, ni trunke osećaja krivice, ovaj moj bar pobegne kad napravi haos. Mica carica! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbogom moji prkosi...
Kakvu je facu napravila na prvoj slici, ni trunke osećaja krivice, ovaj moj bar pobegne kad napravi haos. Mica carica! 
Da ali danas sam se raspitala i drugarica mi je rekla da kad su kastrirali njenog macka da nisu uradili nesto kako treba i da se bas mucio nakon operacije...![]()
Zbogom moji prkosi...

Zbogom moji prkosi...
Meni je Zloćko tako ubio karanfiliće! A leja sa gladiolama je služila kao wc za veliku nuždu, pa je suviše revnosno utabavao za sobom... 
Odusevljenaaaaaaaaa sammmmmmm,moja zivotna zelja je da imam crnu macu,malee pumeee![]()
duse moje! 
Pretpostavljam ako je uspeo da je proguta da je sve lepo sažvakao i to će se svariti....
ajoooj kako sam se iznerviraaaalaaaaa! :O drugarica zapela hoce mace hoce moli me pola godine i ja kazem da cu joj dati i ona mi sad saljee eeee kao moze samo ako je macor... uh! kakve predrasude!joj dusa malaajoooj kako sam se iznerviraaaalaaaaa! :O drugarica zapela hoce mace hoce moli me pola godine i ja kazem da cu joj dati i ona mi sad saljee eeee kao moze samo ako je macor... uh! kakve predrasude!

To znači da nema nameru da steriliše mače. Samo ljudi koji neće da sterilišu životinju, a neće da im se stalno maci mačka, traže mačora. Nesterilisanog mačora je nemoguće držati u stanu jer mokraćom svuda obeležava teritoriju, znači držaće ga napolju. Pošto će imati nagon za parenjem, mačak koga drže napolju će više vremena provoditi lutajući nego kod kuće, i time će rizikovati da ga zgazi automobil, ubije agresivan pas, osakati psihopata-mučitelj životinja i tome slično. Takođe će biti odgovoran za rađanje stotina mačića koji neće imati dom.
Poenta priče je da je ta tvoja drugarica ekstremno nepodesna da bude vlasnica bilo kakve životinje, i treba da ti bude drago što joj nećeš dati mače![]()

Nije nikakav problem što je Beban smazao ribu. Da je bila pržena - to da, jer pri termičkoj obradi meso ribe postaje mekše a kosti tvrđe i krute. Tako bi još i mogao da se povredi. Ovako, riba je bila čvrsta a kosti elastične i dobro urasle u meso pa je on mogao lepo da ih žvaće. Ja sam nekada mojim mačkama kupovala na pijaci onu sitnu rečnu ribu, potpuno svežu samo očišćenu od krljušti i creva. Jele su kao lude i nikad ni jednoj nije naškodilo.
Ipak, ako se dvoumiš a vidiš da mu se dopalo, daj mu malo sirovih girica, one skoro da i nemaju kosti. Mnoge mačke ih obožavaju a i zdravo je, samo je gadno kad posle jela dođe da se umiljava pa ti dune u facu![]()

majonez obozava a jednom mi je ostalo malo margarina u kutijici i dok sam se okrenula ona je zagnjurila glavu u kutiju i sve smazala

Zbogom moji prkosi...
Pozdrav svima. Uzeo sam malu macu pre nekih mesec dana. Kad sam je uzeo, bila je dobra, mirna, mazila se, a sad samo juri po sobi, grize, grebe. Obožava da grize noge xD Ruke su mi sve izgrebane. Šta bih trebao da uradim? Hvala unapred...
pussycat, klip je fantastican!Evo jedan video da vas nasmeje... mene jeste