Kaja Halliwell
Zainteresovan član
- Poruka
- 303
Pravi lovci

A Mani voli da lovi musice.

A Mani voli da lovi musice.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A Mani voli da lovi musice.
Pozdrav svima! Hvala Nensika na savetima!
Baš mi je žao što Milica opet ima problema sa prolivom. Ne znam šta da te posavetujem, bolje poslušaj one koji imaju više iskustva. Nema ni mene tako često, ista situacija kao kod Nensike. Za vikend smo imali avanturu
. U petak po podne izaš'o gospodin kao i uvek ispred kuće međutim ne vraća se. Uveče sam sto puta izlazila, zvala tražila; nema ga nigde. Odmah pomišljam na najgore. Sutradan ćerka ode kod komšinice preko puta koja ima puno mačaka i gde nam je jednom odskitao Mici 1; nema ga ni tamo. Tuga
. Kad u neko doba suprug ga donosi u naručju. Prljav k'o prase, gladan, odmah odlazi i traži njegove posudice. Kad se dobro najeo imali smo tretman delimičnog kupanja; vlažnim sunđerom, umočenim u šampon, dobro sam ga istrljala, pa suvim peškirom izbrisala pa na terasu na sunce pa na spavanje. Čak sam ga i pokrila. A znate li gde je bio? Kod prvih komšija u dvorištu!
Kada je neko od njih otvorio kapiju on je ušao i više nije mogao da izađe jer vam je to više nalik na tvrđavu, mislim zid i kapija ( kaže suprug kao alkatraz). Čuli smo mjaukanje, ćerka je otišla da proveri da li je to on i dalju priču ste čuli. Eto

Pozdrav svima! Hvala Nensika na savetima!
Baš mi je žao što Milica opet ima problema sa prolivom. Ne znam šta da te posavetujem, bolje poslušaj one koji imaju više iskustva. Nema ni mene tako često, ista situacija kao kod Nensike. Za vikend smo imali avanturu
. Micija 2 nam nije bilo puna 24 sata. Možete misliti kako sam se osećala (a i svi ostali)
. U petak po podne izaš'o gospodin kao i uvek ispred kuće međutim ne vraća se. Uveče sam sto puta izlazila, zvala tražila; nema ga nigde. Odmah pomišljam na najgore. Sutradan ćerka ode kod komšinice preko puta koja ima puno mačaka i gde nam je jednom odskitao Mici 1; nema ga ni tamo. Tuga
. Kad u neko doba suprug ga donosi u naručju. Prljav k'o prase, gladan, odmah odlazi i traži njegove posudice. Kad se dobro najeo imali smo tretman delimičnog kupanja; vlažnim sunđerom, umočenim u šampon, dobro sam ga istrljala, pa suvim peškirom izbrisala pa na terasu na sunce pa na spavanje. Čak sam ga i pokrila. A znate li gde je bio? Kod prvih komšija u dvorištu!
Kada je neko od njih otvorio kapiju on je ušao i više nije mogao da izađe jer vam je to više nalik na tvrđavu, mislim zid i kapija ( kaže suprug kao alkatraz). Čuli smo mjaukanje, ćerka je otišla da proveri da li je to on i dalju priču ste čuli. Eto
![]()
Tara, Gaša ti je presladak, bucko mali izgladneli![]()
za njega!
Pola je beo, po stomaku i pola glave (pa ta sličica na avataru). Prvo sam ga obrisala vlažnom maramicom malo po glavi pa kad sam videla koliko je prljava morala sam da priristupim "sređivanju"
Kajo za sve tvoje maceNije se prehladio. Poznato je da mačke ne vole vodu, da li je neko kupao svoju mačku, mislim bukvalno, pravo kupanje? Ovaj moj macan je imao tretman kao beba s tim što ga nisam umočila u vodu, nego samo malo spolja. Pa sam ga sušila i fenom za kosu! Nije baš uživao ali je bio pravo prase pa sam morala, šta ću.Pola je beo, po stomaku i pola glave (pa ta sličica na avataru). Prvo sam ga obrisala vlažnom maramicom malo po glavi pa kad sam videla koliko je prljava morala sam da priristupim "sređivanju"
![]()
Kajo za sve tvoje mace
). I drago mi je što se sve lepo završilo sa Micijem 2. 
neniska, a jesi li razmišljala da promeniš hranu milici, da počne da jede onu za osetljiv stomak?
: )

Ja sam kupala prethodnog mačka jednom ili dva puta. Lazu sam pokušala ali nije bilo šanse, pa sam uzela onaj šampon za suvo pranje i tako ga "kupam". Izbegavaj šampon i vlažne maramice za ljude, to nije dobro za njihovu kožu (mimi's mom zna to da objasni, ja samo upamtila da ne valja). I drago mi je što se sve lepo završilo sa Micijem 2.
![]()
A taj šampon za suvo pranje jel' ima specijalno za mačke ili se kupuje kao i za ljude?
Sećam se da smo jednom i mi "prale" kosu (moje drugarice i ja-kad smobile malo mlađe
) sa takvim šamponom.E pa hvala!A taj šampon za suvo pranje jel' ima specijalno za mačke ili se kupuje kao i za ljude?
Sećam se da smo jednom i mi "prale" kosu (moje drugarice i ja-kad smobile malo mlađe
) sa takvim šamponom.
Ja moje macke nikad nisam kupala i smatram da im to nebi bas prijalo.Inace moja tetka je kupala macke ali je sada i ona prestala.Drago mi je sto se Mici oporavio.Nije se prehladio. Poznato je da mačke ne vole vodu, da li je neko kupao svoju mačku, mislim bukvalno, pravo kupanje? Ovaj moj macan je imao tretman kao beba s tim što ga nisam umočila u vodu, nego samo malo spolja. Pa sam ga sušila i fenom za kosu! Nije baš uživao ali je bio pravo prase pa sam morala, šta ću.Pola je beo, po stomaku i pola glave (pa ta sličica na avataru). Prvo sam ga obrisala vlažnom maramicom malo po glavi pa kad sam videla koliko je prljava morala sam da priristupim "sređivanju"
![]()
Kajo za sve tvoje mace

Specijalno za mačke. Ovaj što sam ja kupila je Trixie (samo taj sam pronašla), košta oko 250 dinara, ali čula sam da ima još nekih vrsta.

Ja moje macke nikad nisam kupala i smatram da im to nebi bas prijalo.Inace moja tetka je kupala macke ali je sada i ona prestala.Drago mi je sto se Mici oporavio.![]()

O nisam znala da to postoji!![]()
Postoji.Naprašiš macu sa njim i posle iščetkaš. Mora dobro da se skine četkom, ne valja da ostane na koži, a ni da ga maca guta kada se liže. Samo dva puta sam mu stavljala to kad je baš smrduckao i pokazalo se kao dobra stvarčica.
Tara, pokusavala sam da nadjem tu hranu, vet mi je dao royal cannin sosic za osetljiv stoma, i Mici se jako dopao, medjutim posle sam u tri pet shopa pokusala da nadjem istu tu hranu, isla sam u dve vet.apoteke i nisam mogla da je pronadjem i kupim. Jedino sto im je bilo u ponudi bila je hrana za mace koje imaju urinarnih problema. Ako znas gde ima neki bolje opremljen pet shop, javi mi molim te, da odem i kupim joj nesto za klopicu. A promenila sam joj u smislu da sam u potpunosti prestala da joj dajem hranu koju sam joj ja kuvala (piletinu, dzigericu i ostalo meso) i jede granule royal cannin za macice do 12 meseci, i neke sosice u konzervama malim, ne znam napamet kako se zovu jer sam na poslu pa ne mogu da pogledam.
Gasa je, kao i obicno, divan!![]()
postoji i treiner hrana, granule za osetljiv stomak, ima ih u pet centru, ali ja sam uvek za royal mada sam čula da je i ta treiner odlična a malo je jeftinija
..mada je zadnja tura RC, ona im je podjednako "slatka"
.hej
tek veceras sam videla da jedno mace (ima ih 5.)
staro 2,5 meseci
na sred stomaka ima kao neki mali balon
ne znam da li to moze da bude kila-sa obzitom d a ne znam kako kila izgleda
i ako jeste
sta da radim
izgleda da ga nekada boli to,jer bas on mjauce najvise od svih?

Mislim da je najpametnije da pozoves veta...Ne znam sta da ti drugo preporucim!![]()
Toplo preporučujem!nism gledala to, al iz priče mi se čini da bi mi baš prijalo to
al ja se setim da gledam anmal jedino noću, tj uveče pred spavanje