Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naš transporter je mali, tj za jednu macu, pa mi je žao da je držim celu noć u nje,u, ona je sterilisana oko 14h i maltene je već prošlo 12 h, dugo je bila u njemu, nadam se da će biti sve ok i ovako, pazićemo je, jedino što sutra mora da ostane sama rano ujutru, videćemo kako će biti

JOj meni je to nekako predugo da bude u tako malom transporteru,javljaj kako tece oporavak...

Kad sam Cilku pustila iz transportera kad smo dosli kuci bez obzira sto se klatilla kao blesava setala se svuda po stanu bar jedno sat vremena. U pocetku nije skakala (jer mislim da nije mogla cak ni da vidi gde se nalazi koliko je bila nadrogirana) ali je vec sutradan preletela sa stola na krevet (koji su poprilicno udaljeni). A sad evo je trci i skace, hvala Bogu, ne fali joj nista. Tako da...pazi ti Minjicu za svaki slucaj...:) mace su nam blesave...

E Tara drago mi je da je dobro proslo. A za transporter, ja sam Mimi ostavila otvoren transporter na podu i tih prvih dva dana dok joj je bilo lose, ona je sama ulazila u njega i tu spavala. Ne uvek, ali valjda joj je tako bilo lakse nego da se penje na krevet. A nije ni pokusavala da skace osim na sofu, ono skakanje na sto i slicno nema sanse. A hranu ni ona nije htela prvi dan samo malo, a znam da su joj i oni u bolnici dali malo, a drugi skoro nista. Ona se srecom nije ni upiskila u transporteru. Samo je ti pazi i mazi i bice ona dobro, evo Mimi saoseca sa njom, a Gasici nadam se prolaze ti napadi. Izmazi ih oboje.

minja je malo bolje, burna noć je za nama, malo je jele konačno, kašičicu onog rc sosića, samo drema, tj spava, penje se na krevet i fotelju(postavila sam joj neke poličice kod fotelje)išla je u wc noćas, obe nuždice: ) dobra ideja za transporter, sada ću ga spustiti, otvoriti i staviti ćebence njeno unutra...
gaša je, kada sam ustala oko 6h da vidim gde je, pao sa stepenica opet : ( tačnije padao je, ali sam ga na sreću ja uhvatila, čuo je da ga zovem pa je krenuo ka meni i počeo da pada, onda se zavukao ispod kreveta, odbijao hranu,ali evo jutros je bar malo jeo, mada ne pokušava da se penje uz stepenice... ja sam danas ipak ostala sa njima kod kuće, baš mi nije bilo sve jedno da ih ostavim takve...

Ja sam ovo moje chudo na terasi cetkala i drndala sa onim metalnim....a ko pravi dasa sve vreme sedi i prede...i gleda sa terase sta se desava
mislim da sam skinula celu jednu macku sa njega :lol:
i jos su ispadale dlake,nego sam se smorila,pa sam prestala....a i vetar duva pa mi sve islo u facu i u nos

heh, i on voli da se četka : )
meni je neko, davno, dao savet ovde, da posle četkanja predjen nekoliko puta vlažnim rukama preko dlake macine, i stvarno je imalo efekta, em sam ih pokupila još podosta tako em nisu letele po meni
kada će veliki bebac na kastraciju, ima li nekih novosti?

minja je malo bolje, burna noć je za nama, malo je jele konačno, kašičicu onog rc sosića, samo drema, tj spava, penje se na krevet i fotelju(postavila sam joj neke poličice kod fotelje)išla je u wc noćas, obe nuždice: ) dobra ideja za transporter, sada ću ga spustiti, otvoriti i staviti ćebence njeno unutra...
gaša je, kada sam ustala oko 6h da vidim gde je, pao sa stepenica opet : ( tačnije padao je, ali sam ga na sreću ja uhvatila, čuo je da ga zovem pa je krenuo ka meni i počeo da pada, onda se zavukao ispod kreveta, odbijao hranu,ali evo jutros je bar malo jeo, mada ne pokušava da se penje uz stepenice... ja sam danas ipak ostala sa njima kod kuće, baš mi nije bilo sve jedno da ih ostavim takve...

Možda ćete pomisliti da sam ludača... a da se nije Gaša uzbudio zbog Minje pa time izazvao napad? Koliko vidim oni se baš vole a i Minja se vratila kući šlogirana sa 100 stranih mirisa... možda to ima veze s tim?

Možda ćete pomisliti da sam ludača... a da se nije Gaša uzbudio zbog Minje pa time izazvao napad? Koliko vidim oni se baš vole a i Minja se vratila kući šlogirana sa 100 stranih mirisa... možda to ima veze s tim?

moguće, i meni svašta pada na pamet, šta je moglo izazvati napad, ali ne znam koliko ima veze...mada je njemu krenuo da bude loše oko 16h, a minja je došla tek oko 19h, mada evo ga sada, leži na krevetu, ispred nje, kao čuvar i ne skida pogleda sa nje...

heh, i on voli da se četka : )
meni je neko, davno, dao savet ovde, da posle četkanja predjen nekoliko puta vlažnim rukama preko dlake macine, i stvarno je imalo efekta, em sam ih pokupila još podosta tako em nisu letele po meni
kada će veliki bebac na kastraciju, ima li nekih novosti?

uradila :D
i ...tretirala :) ga vlaznim rukama u kupatilu,dok se nije smorio i poceo da frkce :hahaha:

Pa sad jos malo ce valjda
sad mi upade neka moja analiza koju moram u heksalabu da odradim a kosta skoro ko kastracija
pa cu mozda malkice da mu produzim .....muzevnost :mrgreen:

joj, ni gaša ne voli taj tretman vlažnim rukama, al istrpi do nekle,a stvarno ima efekta

Tretman se radi brzo, dok im vlažno ne dopre do kože :lol: A i znate koliki im posao pravite, sve to posle mora da se oliže i zaliže :mrgreen:
I Macumica je počela da se linja, kad se igra na krevetu ostavi ko pramen :sad2: inače ima tanke dlake pa se i ne vide da su svuda :roll:

ja ko fanatik idem sa onom lepljivom trakom i skidam dlake sa sebe i sa jednog kaucha
a sa naslona garniture sam izdrljala sa tim metalnim chudom....ocas posla :D
lako ide posto je materijal neki onako...chupkav...nije obicno platno....
a mackine dlake se uopste ne vide nigde osim na naslonu posto ih ima milion
Uni vise nije dozvoljena garnitura,posto nismo mogli da zivimo od njenih dlaka....ima svoju fotelju,ko je shisha :lol:

ja ko fanatik idem sa onom lepljivom trakom i skidam dlake sa sebe i sa jednog kaucha
a sa naslona garniture sam izdrljala sa tim metalnim chudom....ocas posla :D
lako ide posto je materijal neki onako...chupkav...nije obicno platno....
a mackine dlake se uopste ne vide nigde osim na naslonu posto ih ima milion
Uni vise nije dozvoljena garnitura,posto nismo mogli da zivimo od njenih dlaka....ima svoju fotelju,ko je shisha :lol:

Mama i ja kad idemo u šoping da kupimo prekrivač za krevet prvo gledamo kako se skidaju dlake a posle boju i cenu :lol:

Pa mora da bude otporan na macke, ova moja izgrizla tapacirung na stolici. Ja ni ne primecujem njene dlake. Sofa nam je bez, a ona je tako sivkasta i nista se ne vidi, jedino nekad vidim po radnom stolu jer je on crne boje. Ali nije strasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back