ne može niko na žalost, svi rade, jedino da ih zatvorim, to sam i planirala,ali gaša ne podnosi kada je zatvoren, odmah grebe vrata, od malena je takav, čim vidi da zatvaram vrata nacrta se da izadje,pa se onda bojim da mu to ne izazve napad(zato on noćas i nije spava sa nama u zatvorenoj sobi, koju smo zatvrili zbog minje)...a najgore je što ne mogu nikako da zatvorim izlaz na stepenice, osim da ih zatvroim u sobu... ne znam šta je bolje, minju ću svakako da zatvorim, mada ona spava ceo, što je dobro, ne pokušava da skače, ali on mi je problem
sada sam pričala sa veterinarom o uvodjenju antiepileptika gaši, kaže da se jedino boji kako će gaša reagovati na njih tj da li ću uspeti da mu dajem na tačno 12h i da li će ih on izbaciti,t ispljunuti, jer su to lekovi koje ne smem naglo ni da uvedem ali ni da prekinem da dajem, pa je svako ne uzimanje doze opasno...
ali ja mislim da ću uspeti, od kada znam za sebe imam životinje i nekak sam naučila da im dajem lek, tako što ga stavim na koren jezika...