tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
e,da, staviću joj nešto, samo da smislim šta, hvala: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naš transporter je mali, tj za jednu macu, pa mi je žao da je držim celu noć u nje,u, ona je sterilisana oko 14h i maltene je već prošlo 12 h, dugo je bila u njemu, nadam se da će biti sve ok i ovako, pazićemo je, jedino što sutra mora da ostane sama rano ujutru, videćemo kako će biti
mace su nam blesave...

minja je malo bolje, burna noć je za nama, malo je jele konačno, kašičicu onog rc sosića, samo drema, tj spava, penje se na krevet i fotelju(postavila sam joj neke poličice kod fotelje)išla je u wc noćas, obe nuždice: ) dobra ideja za transporter, sada ću ga spustiti, otvoriti i staviti ćebence njeno unutra...
gaša je, kada sam ustala oko 6h da vidim gde je, pao sa stepenica opet : ( tačnije padao je, ali sam ga na sreću ja uhvatila, čuo je da ga zovem pa je krenuo ka meni i počeo da pada, onda se zavukao ispod kreveta, odbijao hranu,ali evo jutros je bar malo jeo, mada ne pokušava da se penje uz stepenice... ja sam danas ipak ostala sa njima kod kuće, baš mi nije bilo sve jedno da ih ostavim takve...
Možda ćete pomisliti da sam ludača... a da se nije Gaša uzbudio zbog Minje pa time izazvao napad? Koliko vidim oni se baš vole a i Minja se vratila kući šlogirana sa 100 stranih mirisa... možda to ima veze s tim?
heh, i on voli da se četka : )
meni je neko, davno, dao savet ovde, da posle četkanja predjen nekoliko puta vlažnim rukama preko dlake macine, i stvarno je imalo efekta, em sam ih pokupila još podosta tako em nisu letele po meni
kada će veliki bebac na kastraciju, ima li nekih novosti?
ga vlaznim rukama u kupatilu,dok se nije smorio i poceo da frkce 

moguće, i meni svašta pada na pamet, šta je moglo izazvati napad, ali ne znam koliko ima veze...mada je njemu krenuo da bude loše oko 16h, a minja je došla tek oko 19h, mada evo ga sada, leži na krevetu, ispred nje, kao čuvar i ne skida pogleda sa nje...

joj, ni gaša ne voli taj tretman vlažnim rukama, al istrpi do nekle,a stvarno ima efekta
A i znate koliki im posao pravite, sve to posle mora da se oliže i zaliže 
inače ima tanke dlake pa se i ne vide da su svuda 
: )))) mnooogo
e,a jesu nagore te tanke dlaek, jer se one uvuku u tkaninu, i ne možeš ih lako skinuti
A moj kum ima potpuno belu mačku sa normalnim dlakama, dođem kući, očistim se i sve kul...
ja ko fanatik idem sa onom lepljivom trakom i skidam dlake sa sebe i sa jednog kaucha
a sa naslona garniture sam izdrljala sa tim metalnim chudom....ocas posla
lako ide posto je materijal neki onako...chupkav...nije obicno platno....
a mackine dlake se uopste ne vide nigde osim na naslonu posto ih ima milion
Uni vise nije dozvoljena garnitura,posto nismo mogli da zivimo od njenih dlaka....ima svoju fotelju,ko je shisha![]()