Dita°
Primećen član
- Poruka
- 959
macorcic Fry

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

. Moje svasta rade, a obozavaju da se kvesnu na bilo koju hartiju. Dovoljan im je i fiskalni racun da se rasprostru. Nema veze sto je minijaturan jeeeeeeeeeeeeee, gospođa je dala deci malo sisica da se zaslade, posle nedelju dana![]()
jeeeeeeeeeeeeee, gospođa je dala deci malo sisica da se zaslade, posle nedelju dana![]()
Opa!! Koja je to sto nudi sise![]()

Super!Baš mi je drago.
Zizi, evo ti prizora na avataru.![]()

devojka mi poklonila mace ali je rano odvojeno od majke( mnogo je mrsavo) daj boze da ima mesec dana.
slabo jede.dali moram da koristim spric da mu dajem mleko...posto nemam kozije
kakve dodatke da koristim uz obicno i kako.
imao sam jutros problem kad sam doso kuci odo 3-4 ujutru mace nije moglo da se pomera
kao da je mrtvo samo po neki put mjaukne i pomeri glavu u drugu stranu,nekako sam improvizovao da ga nahranim ali je povracalo,stavio sam ga da spava i sad se oporavilo.
evo i sad spava.
pa ako neko zna u cemu je problem i sta da radim svaka pomoc bi mi dobro dosla.
Kada je najbolje da se macici odvoje od majke?
kada napune koliko?
kada bi se majka mogla sterilisati, s tim da su macici sada oko 3 nedelje stari?
dobro to znam i ja
ali mi treba kako da je hranim, na koliko sati i kolika kolicina i kako spremljeno mleko.
rekla mi keva da moze mleko u prahu ali to nije dovoljno hranjivo......
uginla mi maca pre nego sto sam stigo bilo sta da uradim bez obzira sto sam je nahranio onako kako je caliburn reko.
a u tom trenutku nisam mogao da nadjem veterinara *** zivim u malom gradu.
koliko maca treba da bude stara da bi se udomila ???

Baš mi je žao...
Mače je prema tvom opisu zaista prerano bilo odvojeno od majke.
Jedino je tu veterinar mogao da pomogne.
Koliko staro? Meni su veterinari rekli ne mlađe od 3 meseca.
Leglo koje sam imao držao sam na okupu 5 meseci, pre nego što sam neke udomio.
Tako im se pravilno formira i telo i ličnost, jer ako se prerano odvoje od majke i ostalih mačića podložniji su bolestima, a i psiha im se može ne razviti sasvim.
Ne bi bilo loše da pre nego što nabaviš sledeće mače prvo saznaš gde su veterinari koji rade sa kućnim ljubimcima u tvom kraju i gde su ti najbliži pet-shop-ovi, pa onda malo iščitaš teme po ovom podforumu.