5 meseci? pa make poinju da se pare sa malo vise od pola godine...
,,pa ja mislim da im je maximalnoo vreme ,,da se odvoje od majke 3 mesea da im je i vise nego dovoljno
Pst! Teško mi bilo da se odvojim od malaca, ali nemoj nikom da pričaš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5 meseci? pa make poinju da se pare sa malo vise od pola godine...
,,pa ja mislim da im je maximalnoo vreme ,,da se odvoje od majke 3 mesea da im je i vise nego dovoljno
uginla mi maca pre nego sto sam stigo bilo sta da uradim bez obzira sto sam je nahranio onako kako je caliburn reko.
a u tom trenutku nisam mogao da nadjem veterinara *** zivim u malom gradu.
koliko maca treba da bude stara da bi se udomila ???

dakle, imam 2 male mace, stare vise od 3 meseca i zive sa nama vec mesec dana.
s vremena na vreme pisaju po stanu, na fotelji..
kako da ih sprecimo u tome? imate nekih saveta?![]()
meni najvise tako sam zelo da ga vidim kad poraste
sledeca maca odmah kod veterinara bez obzira na starost.
jedno pitanje koju hranu da kupujem macki kad vec poraste samo znam da whiskas necu
posto stvara zavistnost, dali je to istina ???
dakle, imam 2 male mace, stare vise od 3 meseca i zive sa nama vec mesec dana.

i upisano mesto ocistim nekim sredstvom za brisanje koji bas mirise, tako da nisam primetila da su se upiskile na isto mesto 2 puta posle tog ciscenja..
...
a sto se toaleta tice, ja to cistim svaki 2. ili 3. dan.. znaci, moracu svakog dana....
Da si ti meni ziva i zdrava....
. Ja ako svojim macama ne ocistim posip minimum 2-3 x dnevno (kad sam kuci cistim posle svake njihove nuzde, a toga ne da imaaaa...
) imala bih haos u stanu od miomirisa, a sigurno i vrsenje nuzde van posude jer znam da bi im smetalo. Pa brat bratu, ni ja bas ne bih rado isla u uneredjeni toalet
. SAD MOGU DA PISEM PORUKE KAO COVEK, DA NE KAZEM ZENA
.dakle, imam 2 male mace, stare vise od 3 meseca i zive sa nama vec mesec dana.
).
.Pst! Teško mi bilo da se odvojim od malaca, ali nemoj nikom da pričaš.![]()
potpuno te razumem
ja ,da imam svoje dvoriste i zlatnu koku ja bi imala milion maaka
i da zivim sama...
kako si ukuane uspeo da nagovoris da se naviknu na tolike make?
molim te kazi mi sta je mastitis?Moji mačići su sisali 3 meseca, ali su zato mačku načisto iscrpeli. Kasnije je mačka dobila mastitis, i njen oporavak od svega toga dugo je trajao.
Nisam siguran, ali mislim da je 2 meseca sasvim dovoljno. Kada napune 3 nedelje počinješ da im daješ hranu.
Ono što je bitno kod odvikavanja od sisanja je da odvajaš jedno po jedno mače, jer na taj način se najlakše može sprečiti pojava mastitisa (ovo nije moja teorija, već sam to dobio kao savet od veterinara).
tako je. to je potpuno tacno i istinitoprocitamo sam negde nisam siguran dali je na ovom forumu
neko je reko da je hranio macku whiskasom i da macka posle nije
htela da jede nista drugo sem whiskasa.
svaka jednolicna hrana stvara "zavisnost" kod macaka, zivotinja u opste.meni najvise tako sam zelo da ga vidim kad poraste
sledeca maca odmah kod veterinara bez obzira na starost.
jedno pitanje koju hranu da kupujem macki kad vec poraste samo znam da whiskas necu
posto stvara zavistnost, dali je to istina ???
Upala dojki, narodski rečeno, kao kod žena!molim te kazi mi sta je mastitis?
tako je. to je potpuno tacno i istinito
moj momak hrani macka viskasom i macak je spreman da gladuje ukoliko mu se ne spremi viskas.
to je i normalno, kazu veterinari jer je macak navikao na taj ukus hrane.
Eeeeee...Da si ti meni ziva i zdrava....
. Ja ako svojim macama ne ocistim posip minimum 2-3 x dnevno (kad sam kuci cistim posle svake njihove nuzde, a toga ne da imaaaa...
) imala bih haos u stanu od miomirisa, a sigurno i vrsenje nuzde van posude jer znam da bi im smetalo. Pa brat bratu, ni ja bas ne bih rado isla u uneredjeni toalet
. Radije bih u sumarak
.
I BRAVO ZA KRSTU (KUC, KUC DA NE UREKNEM). SAD MOGU DA PISEM PORUKE KAO COVEK, DA NE KAZEM ZENA
. SVE RADI, ZA SAD...
.
, znaci pun izmeta i smrdi da umres. Obavezno potrosim cuku i po vremena na izbacivanje tog usmrdelog, gadnog posipa, ribanje posude, poda na kome je posuda stajala, ma katastrofa! Resila sam od sada pa nadalje angazujem onu agenciju sto dolaze kuci i vode racuna o ljubimcima, platicu ali ce makar te stvari raditi kako treba. Pravo je cudo da mi se nisu uneredile negde po kuci kakav im bude posip kad se vratim.Pravo je cudo da mi se nisu uneredile negde po kuci kakav im bude posip kad se vratim.
mhm, moguce, ovaj macak jede samo i iskljucivo viskas od pocetka zivota, tj od nekih navrsenih mesec dana... a sada ima 2 god.Upala dojki, narodski rečeno, kao kod žena!
Moja mačka nije npr navučena na Whiskas, verovatno zato što pored toga jede i meso i druge hrane iz kesice...
hvala na odg!Upala dojki, narodski rečeno, kao kod žena!
Moja mačka nije npr navučena na Whiskas, verovatno zato što pored toga jede i meso i druge hrane iz kesice...
Tri razloga:
- lepo su vaspitane
- vole te
- pretpostavljam da su sterilisane
Moje mačke se meni obično požale kada smatraju da posip ne odgovara njihovim standaradima.