Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Možda je Mica u pravu, možda stvarno nemam sreće sa mačkama...
Možda nesrećne dušice znaju kod koga da dođu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mada, stvarno, Bili je došao samo par dana pošto je Mazu posle nedelju dana kod nas (u radnji) zaklao terijer i evo ga, mačorčina čitava. Zloća je bio tu oko 2,5 meseca, samo sam muke imala s njim i na kraju ga iz čiste nepažnje ubila, možda neka maca bude bolje sreće od njega. Imam jednu kandidatkinju, damica je crna, znam je još od mačeta, cele prošle zime se vozila sa Milicom u kolicima a sad njena mama ima novo leglo i nju pomalo šikanira. Ali sačekala bih još malo ipak.
Čekaj bre, jel stvarno felis silvestris ili samo tigrasto domaće?
AKo je stvarno divlje, možeš da ih prijaviš društvu za zaštitu životinja, muriji, lovačkom udruženju... Oni 'ladno drže divlju životinju u zatočeništvu bez neophodne dokumentacije! Ebeš takve prijatelje, ja bi' to prijavila!
Još ona-fobičarka. ljudi uzela sam mace sada me interesuje da li mace treba da se vakcinisu s obzirom da je u stanu???
Joj, vratio se a lakše bi mi bilo da nije.Zovem ga jutros i tek posle par minuta mog dernjanja vidim kako se mrda karton preko prozora od podruma u kom on spava kad je ružno vreme. I tetura se. Smrdi, upiškio se a ne može da se okupa, namešta se da kaki ali ne može, neće da jede, čak ni da očisti nos pošto sam mu umočila u hranu...
Dala sam mu Lemod Solu 20mg i Penicilin 400000ij, sad čekam da vidim. U međuvremenu se još jednom upiškio i samo se pomerio, vidim da se stidi, hteo je da se sakrije od mene da ne vidim ali nema snage da ide dalje. Stoji pred njim otvorena kisela pavlaka, ma ni da okusi. I primećujem trbušno disanje a muž nema stetoskop. Ma kad sam mu davala injekcije, samo se za penicilin malo mrdnuo i ispustio jedno jedva čujno miu. Da nije preživeo noć, bila bih ubeđena da se naljutio i preselio se kod nekog drugog hranitelja.

ej moja macka ima proliv-ne izdrzivi
i ranije je imala proliv,ali sada to uzasno smrdi
,,, a kada prdne,,,,uzas
sta mogu da joj dajem?
pa mleko moram da joj dajem jer ima macice koje doji
temperaturu ima, pogotovo od kada ima macice
..kuvano joj dajem, i nista
nema efekta,,, granule isto tako
ona jede kao mecava,mislim da jede visde od mene-pa nije ni cudo,,5 beba je cuclaju svaki dan
kuvano povrce-gospodja nece ni da pomirise
imam biljke u dvoristu i njih zvace,ali to nije nista neuobicajno-bar ja tako mislim-jer imam jos dva macka u kuci i oni cesto mirisu neke travkice
pa bila sam kod veterinara ,,doduse nisam mu rekla za proliv,ali znam da joj je pregledao -zadnjicu- i nista nije rekao..
pa mleko moram da joj dajem jer ima macice koje doji
temperaturu ima, pogotovo od kada ima macice
imam biljke u dvoristu i njih zvace,ali to nije nista neuobicajno-bar ja tako mislim-jer imam jos dva macka u kuci i oni cesto mirisu neke travkice
pa bila sam kod veterinara ,,doduse nisam mu rekla za proliv,ali znam da joj je pregledao -zadnjicu- i nista nije rekao..
I da,ako nije nista ozbiljno,onda je bas to mleko koje joj dajes izazvalo proliv.
ej moja macka ima proliv-ne izdrzivi
i ranije je imala proliv,ali sada to uzasno smrdi
,,, a kada prdne,,,,uzas
sta mogu da joj dajem?

Moja maca je trudna vec oko mesec i po dana. Porastao joj je stomak i grudi i sada se po ceo dan izlezava po kuci, sto je vrlo neobicno za nju.
Zanima me kada otprilike mogu da ocekujem nove macice i da li ce to ona sama izvesti i kako...?
)
pa se ni ne sećam najbolje...A zasto pobogu vetu nisi rekla za proliv????
Zasto moras da joj dajes mleko ako ima macice?
I kako to mislis da ima temperaturu od kad ima macice?
Koliko se ja secam ti macici sad vec imaju 4 nedelje,zar je moguce da ti macka 4 nedelje ima temperaturu