Ja sam pod užasnim stresom, ne znam da li je neko od komšija nabavio mače, znam da sam ja htela da uzmem štene ali se mimi's dad ne slaže i ne znam je li u komšiluku neka cica u teranju, najbliži veterinar kog imam (mimi's dad) ne može da ga smisli, jer je (čak i u odnosu prema našem dosadnom detetu) sasvim zaslužio ime-Zloćko. T
rebalo bi nekako da mu uvalim terapiju protiv glista ali nemam ideju kako jer je sav "mrljav" kad je hrana u pitanju, kad vidi kesicu Whiskas sosa (bar malo nečega što hoće da pojede) mislim, neće mu biti dosta a on ni pola ne pojede. Čak ni to sa pastom protiv glista ne bi upalilo, sigurna sam, sve kad bih i mogla da mu je kupim sad. Btw, kako se kreću cene tih pastica? On hoće da jede granule mog psa ali su one tako gadno nafilovane antireumaticima i L-karnitinom da ne smem ni da pomislim da mu to dam a jako primamljivo mirišu, sadrže riblji bujon i još masu "mačećih radosti"...

Možda je i zbog toga depresivan, ljubomoran je na Gizma! Jer Gizmo je u kući (u kojoj, za razliku od Zloće, ne pravi štetu, samo spava) i jede "divne, mirišljave" granule koje se njemu (Zloći) jako sviđaju-probao ih je jednom prilikom i vratio se posle 3 dana sa gljivičnom infekcijom.

A Gizmo je, pak, ljubomoran na Zloću koji ima slobodu da dođe i ode kad god hoće, ima raznovrsnu ishranu, može sam sebi i da ulovi obrok (dobro, ne može jer mu je neki pas iskidao nogu ali Gizmo to ne zna, on je samo viđao da mačke love sve i svašta)...