Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pocni ako nista vise da ga navikavas na margarin.Moze sigurno po malo, nedeljno jednom do dva puta.
Iz nekog razloga ocigledno vise vole te paste, ali ovo je resenje koje obicno ono sto svi imaju u kuci. Ja sam kupovala tu najjeftiniju iako nisu bile neke razlike u ceni, ali je meni odlazila tuba mesecno. (nije ni cudo sto je debeo) Ali toliko je obozavao tu pastu da se na zvuk otvaranja tube budio iz sna i dotrcavao u krilo.
Ali ako si u mogucnosti da vodis racuna onda se treba opredeliti za neke skuplje i kvalitetnije varijante.
A mozda moze da se kupi negde seme trave i da se posadu u vise saksija, mozda ce duze i da traje, ali sigurno je realnija cena u odnosu na ono sto se prodaje u prodavnicama za kucne ljubimce. Sto nije mnogo, ali ako kupujes po jednu tu posudicu. Ako zelis da napravis maci neki ambijent da joj se cini da je negde u divljini, narocito ako imas terasu, onda se nikako ne isplati. Treba se malo raspitati, ne znam samo gde.![]()
Mada cu poceti u svakom slucaju pomalo margarina da mu dajem 
U principu da, ne razmisljas da li ce se macka ugojiti ili sta je u toj pasti. Jedino sto povracaju od te trave. Ali ni to ne cine svaki dan, vec, ne znam, na dve-tri nedelje, po jednom ili dvaput uzastopce. Sto za nas koji imaju po jednu macku, iako nije bas higijenski, ono bar nije neki problem.
- - - - - - - - - -
Samnom mnogo vole da se igraju "cekaj-cekaj". A Predo (muskcrno-belo, moja Milica mu dala ime jer stalno prede) je jutros imao i prvi ulov-zbunjenog, promrzlog moljca. 
Imam takva dva uzivo.Samnom mnogo vole da se igraju "cekaj-cekaj". A Predo (muskcrno-belo, moja Milica mu dala ime jer stalno prede) je jutros imao i prvi ulov-zbunjenog, promrzlog moljca.
- - - - - - - - - -
Inace, crni je opet otisao, znam gde je ali bezi, on ce definitivno biti feral.![]()

I još, ako nisam napisala, muški mazuljko je dobio ime Predo a šmizlica je Mari.
Uglavnom, na slikama Mari najčešće juri Blondin rep. 
Mačići ke.njaju za medalju, moram danas da kupujem posip. Ne znam šta bih tek da su sva tri, a ne samo 2 kod mene. Inače, update: crni je još preksinoć prešao nazad kod onih komšija na čijem su senu i odgajeni, eno ga u dvorištu sa starijim bratom, lepim crnim mačkićem glavatim skoro k'o Mirko.I još, ako nisam napisala, muški mazuljko je dobio ime Predo a šmizlica je Mari.

Svi pitaju za njih ali niko ozbiljan da ih zatrazi. 
Jedu, igraju se, spavaju i sisaju.Svi pitaju za njih ali niko ozbiljan da ih zatrazi.
![]()
A i ostavila bih ih u lokalu, da mogu da ih obidjem... Ako je ikako moguce. Ma samo se foliram da hocu da ih udomim. 
jaooo, ja se trenutno topim od miline... ova slihtara mala mi spava u krilu, a sapice i glavicu je stavila na moj dlan <3 steta sto nemam cime da je slikam.
macke su definitivno najdivnija bica na svetu! xD

Doduse, jos sinoc, ali tek se veceras bune.Ma ne bih ja njih ni odvajala jos, juce su napunili dva meseca i tek pocinju da uce da love.A i ostavila bih ih u lokalu, da mogu da ih obidjem... Ako je ikako moguce. Ma samo se foliram da hocu da ih udomim.
![]()

jaooo, ja se trenutno topim od miline... ova slihtara mala mi spava u krilu, a sapice i glavicu je stavila na moj dlan <3 steta sto nemam cime da je slikam.
macke su definitivno najdivnija bica na svetu! xD
i ja se istopim isto tako kada mi ovaj mali dodje u krilo
Smejem se i istovremeno sam raznezena zamisljajuci ga. 
Predo rezi na okolinu kad dobije sveze meso. 
I moj debeli Meda voli da spava sa glavom u mojoj ruci, samo što ceo moj dlan stane između njegovih ušiju...
Od kako je zahlednelo uvukao se kod nas u krevet, dobio svoje jastučence između naših jastuka i po celu noć se gura sa mnom. Nije da se žalim, greje kao radijator, ali kad mi nabije u lice one svoje brčine od 10 santimetara probudim se sva istraumirana. Ali šta ću, pomazim mačka, pokrijem ga, on se rasprede, a ja se okrenem na drugu stranu i pokušam da nastavim sa spavanjem.
Neko veče došao kući oko 5 ujutru (čujem da su škripnula vrata od terase a onda i klaparanje njegovih kandži po laminatu), i ode pravo u kuhinju da nešto žvakne. Posle par minuta ulazi u sobu, polako skoči na krevet (ima 9 kila pa se ceo krevet zaljulja), došao kod moje glave, šapicom pipka ćebe i kaže "Mrrrrrr?" Meni smešno, da je čovek rekao bi "Jesi tu?", pa sam ga pomilovala, ušuškala i onda je bilo sve u redu.
Blesonja, on još misli da je malo mačence.
i ja isto tako pokrijem malog kad dodje da spava sa mnom