Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D

15977_649699595070048_73428947_n.jpg

Pocni ako nista vise da ga navikavas na margarin.:) Moze sigurno po malo, nedeljno jednom do dva puta.
Iz nekog razloga ocigledno vise vole te paste, ali ovo je resenje koje obicno ono sto svi imaju u kuci. Ja sam kupovala tu najjeftiniju iako nisu bile neke razlike u ceni, ali je meni odlazila tuba mesecno. (nije ni cudo sto je debeo :lol:) Ali toliko je obozavao tu pastu da se na zvuk otvaranja tube budio iz sna i dotrcavao u krilo. :lol: Ali ako si u mogucnosti da vodis racuna onda se treba opredeliti za neke skuplje i kvalitetnije varijante.
A mozda moze da se kupi negde seme trave i da se posadu u vise saksija, mozda ce duze i da traje, ali sigurno je realnija cena u odnosu na ono sto se prodaje u prodavnicama za kucne ljubimce. Sto nije mnogo, ali ako kupujes po jednu tu posudicu. Ako zelis da napravis maci neki ambijent da joj se cini da je negde u divljini, narocito ako imas terasu, onda se nikako ne isplati. Treba se malo raspitati, ne znam samo gde. :D

E inace,saznala sam nesto interesantno,posto mu ja kupujem granulice na meru,tu kod mene u kraju,danas sam pitala tu veterinarku koja radi da mi kaze sta da mu dajem za te dlake i rece mi zena da je jos mali da bih brinula i da u granulicama koje mu kupujem se stavlja to sredstvo koje sprecava stvaranje tih dlaka ( sto ja pojma nisam imala da je tako ),ali da u svakom slucaju,ako se ne daj Boze desi da pocne da kasljuca ili tako nesto,da tek onda se zabrinem.Tako da se raspitajte i vi,mozda i u granulama koje vi kupujete ima to,pa da ne trosite jos dodatno para,ako vec ima unutra :) Mada cu poceti u svakom slucaju pomalo margarina da mu dajem :)

Imam takva dva uzivo. :lol: Samnom mnogo vole da se igraju "cekaj-cekaj". A Predo (muskcrno-belo, moja Milica mu dala ime jer stalno prede) je jutros imao i prvi ulov-zbunjenog, promrzlog moljca. :D

- - - - - - - - - -

Inace, crni je opet otisao, znam gde je ali bezi, on ce definitivno biti feral. :(

Mačići ke.njaju za medalju, moram danas da kupujem posip. Ne znam šta bih tek da su sva tri, a ne samo 2 kod mene. Inače, update: crni je još preksinoć prešao nazad kod onih komšija na čijem su senu i odgajeni, eno ga u dvorištu sa starijim bratom, lepim crnim mačkićem glavatim skoro k'o Mirko. :heart: I još, ako nisam napisala, muški mazuljko je dobio ime Predo a šmizlica je Mari.

Mačići ke.njaju za medalju, moram danas da kupujem posip. Ne znam šta bih tek da su sva tri, a ne samo 2 kod mene. Inače, update: crni je još preksinoć prešao nazad kod onih komšija na čijem su senu i odgajeni, eno ga u dvorištu sa starijim bratom, lepim crnim mačkićem glavatim skoro k'o Mirko. :heart: I još, ako nisam napisala, muški mazuljko je dobio ime Predo a šmizlica je Mari.

ahahah pa sigurno jedu puno,pa zato :D

- - - - - - - - - -

E da vas pitam nesto,posto sam malom poslednji put protiv parazita dala onu pastu 7.7. ( posto belezim sve kad sam sta dala ),sad ne znam da li da mu dajem u oktobru ili novembru sledeci put???

Ma ne bih ja njih ni odvajala jos, juce su napunili dva meseca i tek pocinju da uce da love. :) A i ostavila bih ih u lokalu, da mogu da ih obidjem... Ako je ikako moguce. Ma samo se foliram da hocu da ih udomim. :rumenka:

ahahaha :)

- - - - - - - - - -

jaooo, ja se trenutno topim od miline... ova slihtara mala mi spava u krilu, a sapice i glavicu je stavila na moj dlan <3 steta sto nemam cime da je slikam.
macke su definitivno najdivnija bica na svetu! xD

hehehe slatko :) i ja se istopim isto tako kada mi ovaj mali dodje u krilo

I moj debeli Meda voli da spava sa glavom u mojoj ruci, samo što ceo moj dlan stane između njegovih ušiju...
Od kako je zahlednelo uvukao se kod nas u krevet, dobio svoje jastučence između naših jastuka i po celu noć se gura sa mnom. Nije da se žalim, greje kao radijator, ali kad mi nabije u lice one svoje brčine od 10 santimetara probudim se sva istraumirana. Ali šta ću, pomazim mačka, pokrijem ga, on se rasprede, a ja se okrenem na drugu stranu i pokušam da nastavim sa spavanjem.
Neko veče došao kući oko 5 ujutru (čujem da su škripnula vrata od terase a onda i klaparanje njegovih kandži po laminatu), i ode pravo u kuhinju da nešto žvakne. Posle par minuta ulazi u sobu, polako skoči na krevet (ima 9 kila pa se ceo krevet zaljulja), došao kod moje glave, šapicom pipka ćebe i kaže "Mrrrrrr?" Meni smešno, da je čovek rekao bi "Jesi tu?", pa sam ga pomilovala, ušuškala i onda je bilo sve u redu.
Blesonja, on još misli da je malo mačence.

Poslednja izmena:
I moj debeli Meda voli da spava sa glavom u mojoj ruci, samo što ceo moj dlan stane između njegovih ušiju...
Od kako je zahlednelo uvukao se kod nas u krevet, dobio svoje jastučence između naših jastuka i po celu noć se gura sa mnom. Nije da se žalim, greje kao radijator, ali kad mi nabije u lice one svoje brčine od 10 santimetara probudim se sva istraumirana. Ali šta ću, pomazim mačka, pokrijem ga, on se rasprede, a ja se okrenem na drugu stranu i pokušam da nastavim sa spavanjem.
Neko veče došao kući oko 5 ujutru (čujem da su škripnula vrata od terase a onda i klaparanje njegovih kandži po laminatu), i ode pravo u kuhinju da nešto žvakne. Posle par minuta ulazi u sobu, polako skoči na krevet (ima 9 kila pa se ceo krevet zaljulja), došao kod moje glave, šapicom pipka ćebe i kaže "Mrrrrrr?" Meni smešno, da je čovek rekao bi "Jesi tu?", pa sam ga pomilovala, ušuškala i onda je bilo sve u redu.
Blesonja, on još misli da je malo mačence.

hehe jao divno :) i ja isto tako pokrijem malog kad dodje da spava sa mnom

Da vas pitam nesto,isprepadose me drug i drugarica danas,naime imam tu odlicnu ogrlicu protiv buva ( koju moja drugarica koristi i kaze da nema buva od tada ),medjutim,oni mi rekose kako ja i pored te ogrlice najverovatnije imam buve ( odnosno moj macak ),ali da se one ne vide,jer ih nema puno,ali da imala ja ogrlicu ili ne,da ih sigurno ima macak.Ja njega imam vec skoro 4 meseca i nisam do sada nijednu primetila kada ga mazim,on se pocese s vremena na vreme tu kod glave,ali to nije non stop,nego jednom u par dana,pa me zanima ( posto mi je ta teorija malo nemoguca,pa pitam vas iskusnije ) jel moguce da su one kod njega,a da ih ja ne vidim,jer kapiram da bi se do sad razmnozile za skoro 4 meseca, da su tu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back