<(o.O)>
Aktivan član
- Poruka
- 1.236
joj, ajde srecno! da obavis to pa da ne mislis vise o svemu i svacemu x)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se razumemo, to je mali magacin u kome imamo svega 3 artikla, + njihove posude i wc.

jel vase macke grizu nokte na zadnjim nogama?

Smrdi kako su je macori grizli, ocerupana je, gladna, preterano mazna. Najela se granula i, za cudo, jos ceka pred vratima. I Mirko dotrci da jede ali se ne zadrzava narocito. DObra strana je sto ce moci da ide na sterilizaciju sa malom tibom, samo malkice "trudna", za dve nedelje recimo.Kancerogeno, narocito za obligatne karnivore.sve u svemu, to je jako nezdrava vartijanta. zaboravila sam zasto, ali znam da su i vet.protiv toga.
Veterinarski tehnicar samo, ali muz je veterinar i nisam ga jos cula to da spominje. Bas cu da ga pitam.
a na srpskom?![]()

ajde bas ga pitaj, hvala ti....
....ne znam da li je to zbog teranja posto sada vec imamo punih 9 meseci (ali do sada ni jednom nije obelezio teritoriju) ili sta bi moglo da bude ali ono sinoc ja sam ga se uplasila..... bas je bio agresivan.... kako je md dosao sa posla (radio je do kasno u noc) on ga je malo smirio, i naravno u pet ujutro je opet na mene navalio i onda sam zatvorila vrata od sobe..... ne znam sta da radim...
znas sta da radis, nego neces x))
....pa u mome macoru vidim moju bebu i tako ga tretiram.....
I da, razumem te potpuno oko njegovog tretmana.