Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sto ih ne zatvoris u kucu?

usput, jel vase macke grizu nokte na zadnjim nogama? kapiram da kitty to radi da bih ih ocistila, ali mialim da malo preteruje, nekad ih toliko gricka da raskrvari noktic malo. nije to nista strasno, ali plasim se da joj to prelazi u naviku i da ih sve vise grize... a mozda i ja samo vise obracam paznju na to :roll: nokte na prednjim nogama ne dira, samo ove na zadnjim, a ja pojma nemam jel to tako normalno :think:

Ova moja se proterala. :aha: Smrdi kako su je macori grizli, ocerupana je, gladna, preterano mazna. Najela se granula i, za cudo, jos ceka pred vratima. I Mirko dotrci da jede ali se ne zadrzava narocito. DObra strana je sto ce moci da ide na sterilizaciju sa malom tibom, samo malkice "trudna", za dve nedelje recimo.

pitanje za vas koji se razumete, jedan vlasnik zenske mace (potencijalna devojcica za mog macana) mi je predlozio da umesto sterilizacije mu dam neku inekciju koja bi mu smirila hormone na neko vreme....pa da ga onda parim kada mu nadjem zenku..... sta vi mislite o tome nisam nikada cula za to pa me zanima.....

ni ja nikad nisam cula da postoji za muzjake. komsinica ima 3 macke, 2 zenke i muzjaka i zenkama je stalno davala te injekcije, jer joj je zao da ih operise... da postoji za muzjake, dala bi sigurno njemu, ne verujem da bi placala za 2 umesto za jednu macku.
sve u svemu, to je jako nezdrava vartijanta. zaboravila sam zasto, ali znam da su i vet.protiv toga.

Ovako smo se ganjali sinoc, kako ja legnem tako on krene da me lovi grebe i grize... Epilog, ogrebotine po licu ( sva sreca nisu strasne jer smo mu skoro sekli nokte).... Juce je bio skroz lud mjaukao je do besvesti a uvece agresivan :(....ne znam da li je to zbog teranja posto sada vec imamo punih 9 meseci (ali do sada ni jednom nije obelezio teritoriju) ili sta bi moglo da bude ali ono sinoc ja sam ga se uplasila..... bas je bio agresivan.... kako je md dosao sa posla (radio je do kasno u noc) on ga je malo smirio, i naravno u pet ujutro je opet na mene navalio i onda sam zatvorila vrata od sobe..... ne znam sta da radim...
482629_10151483826199630_103564673_n.jpg

znas sta da radis, nego neces x))

ne razumem te, jer ja bih zaista sve uradila za mog macora.... reci gde gresim?

hvala ti mimi's mom... ma odustala sam od ideje da ga parim ili bilo kakve hormonske inekcije.... to sam ja bila na hormonima pa ne mogu da zatrudnim pa sam htela da imam male macice.... sada sam u prici hocu jos jednu macu (hocu zenku)....posto kako je krenulo tesko cu imati dece u skorije vreme :( ....pa u mome macoru vidim moju bebu i tako ga tretiram.....
nego meni je 3 veta rekla da moram da sacekam da napuni 10 meseci pa tek onda sterilizacija i nikako pre toga, a jedan mi je rekao da cim krene da obelezava teritoriju da ga sterilisem, ovaj moj jos to nije krenuo.... tako da nemam pojma sta mu je.....

Poslednja izmena:
Nije tacno da ja necu da ga sterilisem nego ni jedan vet to nije hteo svi su vikali da je premlad pre jedno dva meseca.... Onda sam ja htela da ga parim jer me je drugarica tako napljuvala da sam nehumana da zamislim samo da neko meni uskrari sex itd... Onda druga drugarica kojoj je macor prohisterisao nakon sterilizacije jer je ljut na njih sto su mu oduzeli muskost pa zapisava i sere gde stigne itd.... Cucu se sa vetom da vidim da li da ga sterilisem sada ili kada....

pa nisi htela, zato kazem, a sad su mu ocigledno poludeli hormoni cim je toliko podivljao, mada, on je izgleda malo grublji muskic, koliko se secam onog njegovog nasrtanja na tebe od pre, tako da mislim da je kastracija jedina sansa da se smiri (pored toga da cekas da malo omatori).
sad, da cekas markiranje moze biti uzaludno, jer to nije nesto sto ce svaki macor da radi. neki hormone ispoljavaju ovako, neki onako... pitaj veta, ali mu objasni i kako se ponasa.
inace, mislim da on tebe mnogo voli i dozivljava te ko macku cim samo na tebe toliko nasrece i izaziva te da se igras s njim, ali je problem sto je jako grub (kao i svaki pubertetlija xD ). nemoj da ga se plasis, nego probaj da mu skrenes paznju na nesto drugo. npr, ja sam umotavala ruku u prekrivac i tako zezala kitty da mi ne bi lovila gole ruke, ili noge, jedna drugarica je koristila onu kuhinjsku rukavicu... probaj tako nesto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back