mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Ma za svaki problem postoji resenje, nema razloga za strah. 
Hehe..

Hehe..
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa nisi htela, zato kazem, a sad su mu ocigledno poludeli hormoni cim je toliko podivljao, mada, on je izgleda malo grublji muskic, koliko se secam onog njegovog nasrtanja na tebe od pre, tako da mislim da je kastracija jedina sansa da se smiri (pored toga da cekas da malo omatori).
sad, da cekas markiranje moze biti uzaludno, jer to nije nesto sto ce svaki macor da radi. neki hormone ispoljavaju ovako, neki onako... pitaj veta, ali mu objasni i kako se ponasa.
inace, mislim da on tebe mnogo voli i dozivljava te ko macku cim samo na tebe toliko nasrece i izaziva te da se igras s njim, ali je problem sto je jako grub (kao i svaki pubertetlija xD ). nemoj da ga se plasis, nego probaj da mu skrenes paznju na nesto drugo. npr, ja sam umotavala ruku u prekrivac i tako zezala kitty da mi ne bi lovila gole ruke, ili noge, jedna drugarica je koristila onu kuhinjsku rukavicu... probaj tako nesto.

Ovaj moj je danas uspeo da ugrabi trenutak da uleti sam u kuhinju i da mazne meso iz serpe. Dosao je kod nas sa parcetom mesa da klopa, a mi smo ostali bez rucka, sve je islo u kantu. 
Devojke hvala vam puno na info... iduci petak bi trebalo da je intervencija... odlucila sam se za petak da bi bila uz njega za vikend dok se oporavlja....
a sto se tice hrane vec je besan jer je na dijeti i kako mu sipam hranu isprazni ciniju i do sledeceg obroka nema nista (hranim ga dva puta dnevno) i onda ide oko praznih cinijica mazi se samo da bi dobio hranu..... Pogledajte prilog 274828
ovako je izgledao prozdrljivko kada smo kupili 10kg Hillsa.....![]()
I moj izelica, smrsao skoro kilo u februaru, kad dodje u mojoj smeni ne ceka da se pojavim, niti se penje na prozor, na izlog... Sedne pred vrata i dere se. A sestra ne, ona se dere samo kad mi donese misa.ooo, izelice male xD
kitty jedino vodu "krade". da stavim 10 casa s vodom jednu pored druge, mislim da bi iz svake liznula malo. ne znam koji joj je to trip, ali tako ide po kuci i gde nadje vodu - pije, a pije i iz svoje cinije o.O

Some cats like to show their affection by “kneading” you with their paws. As kittens, they use this same motion to help release milk from the mother cat’s breasts when feeding. So when your cat does this while being petted, it’s her way of showing love and affection for her human “mom.”
Read more: http://www.care2.com/causes/why-is-...feline-behaviors-explained.html#ixzz2MxHJbFn9

Ima da se kupi da se kupi seme za onu obicnu travu za izbacivanje progutanih dlaka, ne znam da li ima jos neku funkciju. A ne znam za valerijanu, kad sam po pet shopovima trazila maciju mentu oni me pitaju da li mislim na valerijanu, znam da se samelje njen koren u mlinu za kafu i pospe maci da se igra.
juce sam se testirala i sve je OK.... tako da sam bas srecna....
Samo, ona je opasna za plod jedino ako do infekcije dodje tokom same trudnoce. A sad lepo i macana da testiras.