miss.millie
Primećen član
- Poruka
- 585
Stvarno, miss.millie, mogla bi gospođu da uputiš i na neku drugu macu sa foruma?
Znaš kako, mimi's, ona je meni rekla da bi možda uzela još jednu macu pošto je njen mačor bolestan pa da ima društvo, a i misli da će joj tako biti lakše ako njega, ne daj bože, ne budu mogli da izleče... Samo mora da porazgovara sa mužem i decom da vidi šta oni misle o tome. A mi ćemo večeras da zasedamo da vidimo šta će biti sa macom - da li ide ili ostaje. Ja ću je svakako nazvati sutra posle podne i uputiti je na Krstaricu, bez obzira na to da li uzima moju macu ili ne. To je sve što mogu da uradim jer je ja ipak ne poznajem, danas sam je prvi put videla.

U slučaju problema (u vidu razmaženog Laze koji je počeo da je mlati i ne znamo da li će prestati 

.
i ne brini, navići će se one već jedno na drugo, videćeš! 

Voli mačke ali stvarno nema ni vremena ni živaca da ih uči da se ne penju na stolove, da im kupuje i čisti posip i da razmišlja da li će da poharaju kantu ili da ukradu sa stola uzorak mesa za trihinoskopiju a ona pak ima više poverenja i u njega tako nervoznog nego u komšije kao čija se dvorišna mačka vodi. 

Mada, za onakvu lepoticu nisam ni sumnjala. Što reče Tara, ima Bubi, a ima i Intox i Scatox, sva tri proverena i kod vašljive dece iz šire familije i/ili komšiluka i na buvljivim mačićima.