far
Zainteresovan član
- Poruka
- 369
I to nije neka bezveze nego prava cica lepotica. Bas lepo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..

I to nije neka bezveze nego prava cica lepotica. Bas lepo.
veca od njega 2 puta XD
.. ona zašišti na njega i on pobegne kući smesta
.joj, što ih volim kad su tako hraaabri : ))

Daaa.... bas su ,,hrabri"
joj, što ih volim kad su tako hraaabri : ))
pitala sam ga za tumore i ostale degenerativne promene koje je mogu izazavti, kaže da su oni uglavnom progresivni, mogu da se razvijaju dugo ali kada krenu da se ispoljavaju sami napadi su progresvini, što čini mi se a i njemu, kod gaše ipak nije slučaj,što može biti još jedan dobar znak...
da, da, sa starijima, zaboravila sam kako se zovu,ali mislim da su muškarac i žena, i znam da su mi imena njihova bila poznata... oni su osnivači i nekog udruženja sasap ili tako nešto, njih troje, on i novaci ja mislim, tako da su definitivno stariji
a sećam se da si mi spominjala novake, tj da je gandi išao kod njih, da mu njihov vet dao dobru dijagnozu ali lečenje je bilo loše...
baš smo dosta sada pričali, strpljivo mi je odgovara na sva pitanja,a svaki put imam tuce: )
za Minjicu a i za Gasu, samo neka mu bude dobro!za Minjicu a i za Gasu, samo neka mu bude dobro!
a,da, spominjao koliko su i diazepam i fenobarbiton opasni po jetru,da mogu da izazovu strašne posledice i posle samo bukvalno par davanja, pa mi je pao na pamet gandi i cela priča...