Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja Lotika je terala sve živo... tu i tamo je htela neka komšijska mačka da jede sa njom, no onaj e baš bila sujetna, sve ih protera sa svoje teritorije :lol: ..

i nasha Mića je bila takva.
nijedna maca nije smela kroz dvoriste da prodje
onda je odjednom Mića dovela Coku :eek:
pustila je i u kuću :eek:

i Mića je poginula nekoliko dana posle Cokinog dolaska
prosto neverovatno

Bila je samostalna.....i baksuz
mene nije volela....ja nju jesam samo kao zivotinju.....a ne kao nju....stalno smo se svadjale i volela je da me ogrebe
al razumem je...bila sam mala kada je doneta kod nas pa sam je gnjavila....ona me omrzla,pa onda ni ja nisam bila bliska sa njom
al jesam plakala kada je stradala :(

evo njene slike kada je dosla...imala je mesec ipo i gledala je nashu Goldi kao mamu i sisala je :heart:

Prilozi

• 60.JPG
    60.JPG
    35 KB · Pregleda: 11
  • 62.JPG
    62.JPG
    24,4 KB · Pregleda: 11
i nasha Mića je bila takva.
nijedna maca nije smela kroz dvoriste da prodje
onda je odjednom Mića dovela Coku :eek:
pustila je i u kuću :eek:

i Mića je poginula nekoliko dana posle Cokinog dolaska
prosto neverovatno

Bila je samostalna.....i baksuz
mene nije volela....ja nju jesam samo kao zivotinju.....a ne kao nju....stalno smo se svadjale i volela je da me ogrebe
al razumem je...bila sam mala kada je doneta kod nas pa sam je gnjavila....ona me omrzla,pa onda ni ja nisam bila bliska sa njom
al jesam plakala kada je stradala :(

evo njene slike kada je dosla...imala je mesec ipo i gledala je nashu Goldi kao mamu i sisala je :heart:
Mala cupava maca:heart::heart::heart:
Tuzan kraj:sad2:

hvala saskice draga :heart:
naravno da možete i meni je drago da je tako, samo se ja po nekada raspišem do u sitna crevca,a znam koliko je i meni samoj sve to bilo strano i nepoznato, pa sam zato napisala da ću u prvih par rečenica pokušati da skratim a posle da izdetaljišem sama sa sobom i sa vama : )
tako nekako i ja razložim sve u svojoj glavi, sve je mnogo drugačije kada se napiše...

Mi smo tu uvek. Ja imam laksi problem.Moj Bebi opet doveo cicu svoju,pa usput njenog brata,ujaka,komsiju. On visi na kvaku mjauce,a oni gledaju ,pa kao da kazu,eto mi u prolazu na dzigericu. Moj Beban krekere,a oni se slaste, kad se najedose, on u krevet,a oni odsetase iz dvorista.Raste nam familija.

imala je nekih 8 ili 9 godina kada je poginula
prvo smo ziveli u stanu,pa u kuci sa dvoristem
izlazila je iz dvorista isto....i na kraju je stradala :(
neki manijak je uleteo u ulicu brzo i samo je pokupio

joj, ti manijaci su mi najomraženiji
meni su dve kuce i jedna maca, na moje oci, stradali od tih manijaka, strasno je bilo... tada sam odlucila da ih vise nikada necu pusatati napolje, bar ne dok se ne nadjemo u sredini koja je apsolutno bezbedna

Mi smo tu uvek. Ja imam laksi problem.Moj Bebi opet doveo cicu svoju,pa usput njenog brata,ujaka,komsiju. On visi na kvaku mjauce,a oni gledaju ,pa kao da kazu,eto mi u prolazu na dzigericu. Moj Beban krekere,a oni se slaste, kad se najedose, on u krevet,a oni odsetase iz dvorista.Raste nam familija.

saskice, vama ce na prolece i leto biti divno, zavidim ti : )

pa da
zbog Miće i Coke koju su najverovatnije psi stigli,ja ne pustam macke napolje
jednostavno nije bezbedno osim ako je neki bas miran kraj...
E da, i pasa koliko ima.... cak ni ovi koje gazde setaju nisu bezopasni.Videla sam jednog kako je vukao gazdu po ulici jer je jurio macku. NIje bila moja,na srecu(majka od grkinja je pre izlazila na ulicu i pravila reda medju ostalim mackama:lol: ) al' mi uopste nije sve jedno....

Moram od vas da potrazim savet. Beban se dosta smirio od kad izlazi,ali danas smo imali mali problem. Trazio je da izadje ,ali toliko je hladno bilo,da se samo stresao i uleteo u kucu.Nekoliko puta je isao do posipa ,ali nije hteo u njemu,na kraju je od muke izasao. Neznam da li je to sad navika ili je nesto drugo.

Moja macka koja je navikla da nuzdu obavlja napolju,u wc nece ni za zivu glavu. Jedino kad pljusti pa je silom prilika sve vreme unutra, ja je onda na silu ubacim u wc(zatvoreni) i cucim kod vratanca da ne izadje,i onda skonta da tu treba da obavi sta hoce.Drugacije nema sanse.

navika, gaša je isto, dok je išao napolje, kakio isključivo napolju, osim kada ga muka tipa kiše ili snega, natera da to obavi unutra, ali onda prvo jedno dva sata mjauče po kući konstanto, i onda ode u pesak...

a pričala sam vam o mačoru,koji je izlazio napolje, pa je bio bolestan i morao da bude u kući neko vreme, odbijao je da piški danima, na kraju su mu kateterom mokraću izbacivali, bilo je litar tečnosti, koji je mačor zadržavao...
kada je izašao posle toga zapiškio je bukvalno svaki kutak dvorišta: )

Dobro je ako je navika.Mama je posip menjala,misleci da nesto nije sa njim ok.Vodila Bebana nekoliko puta da ga natera,majukao je kao lud,ali nije hteo.Primetila sam, da mu ni kisa ni sneg nesmetaju ako mu se ide u wc, a tako pokupi i familiju.Pre neki dan, dodje komsija kod nas da pita da nije mozda njegova Anastasija kod nas,ja kazem da je nisam videla. Nije proslo ni pet minuta moj Beban zlazi iz njihovog dvorista,inace Anastasija je prelepa ruska maca,ja da poludim.Pitam se da nije negde nas vet pogresio,sto se tice kastracije

a pričala sam vam o mačoru,koji je izlazio napolje, pa je bio bolestan i morao da bude u kući neko vreme, odbijao je da piški danima, na kraju su mu kateterom mokraću izbacivali, bilo je litar tečnosti, koji je mačor zadržavao...
kada je izašao posle toga zapiškio je bukvalno svaki kutak dvorišta: )

Kako da ga nateram, da koristi i posip kad ne moze napolje.

Cao svima! Drago mi je da vidim da su vam svima mace dobre, zdrave i vesele!

Saska, Beban ti je bas drustven! :D Samo nek se druzi i voli ako mu je tako lepo, sta ga briga!

Tara, izmazi Minju i Gasu!! Citam tvoje postove, pratim kako se situacija odvija i, kao i uvek, drzim vam palceve da sve bude ok sa Gasicom!

Far, veliki pozdrav i za tebe i tvoju malu "kukavicu"! TAko je i moja Cicuska u pocetku bila bojazljiva, izadje napolje- ako nesto susne ona brzinom svetlosti trci u kucu, ali malo po malo oslobodila se i sad bi i bez mene isla u provod!

Nama su za vikend ispala dva zuba, ona najveca (mislim da su to ocnjaci, mada nisam sigurna da se tako zovu). Macana napreduje! Juce je moj decko malo izveo napolje i gospodjica se popela cak na krov. Posle kukala- nije znala kako da se vrati pa je on morao da improvizuje i pomogne joj u silasku!

Kako da ga nateram, da koristi i posip kad ne moze napolje.

Pa nikako, shvatiće on i sam. Mica je uvek kakila napolju a piškila u pesku... E sad neko vreme ne izlazi i ne buni se da kaki u posip.
Inače, zatvorili smo rupu na ulazu u zgradu jer su mačori konstantno ulazili i obeležavali teritoriju :sad2: Onda Mica izlazi u zgradu i gleda kroz ulazna vrata pa se muva po zgradi. E danas je posle sigurno više od 2 nedelje izašla napolje greškom moje babe i ja sam posle 3 min. sišla po nju... ona je uz ono MRRRR uletela u kuću i skočila u trku na krevet, odbila se šapama o naslon i otrčala na peć :eek: I onda sam se ja setila Saškice i njenih problema sa šizenjem :lol:

Moram od vas da potrazim savet. Beban se dosta smirio od kad izlazi,ali danas smo imali mali problem. Trazio je da izadje ,ali toliko je hladno bilo,da se samo stresao i uleteo u kucu.Nekoliko puta je isao do posipa ,ali nije hteo u njemu,na kraju je od muke izasao. Neznam da li je to sad navika ili je nesto drugo.

:vatromet::vatromet::super::klap::zurka:
Znaci smirio se Beban?JUUUUHHHUUUUU!!!!!!:orkestar::zurka::klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back