- Poruka
- 20.599
Koliko ti kg ima? Ako je 6 meseci, moja je bila 6 kg. Na 6 kg treba da popije oko 400 ml mleka+bar 200 gr povrca+100 gr voca+jos od 100-200 ml jogurta, ako uvalis 300 vrh. Uvela sam joj 5-ti obrok u osmom mesecu. E sad keva je razmazila, pa joj ujutru da plazmu. Al to je mazenje, ne obrok. Znaci, 240 ml mleka ujutu kad se probudi, oko 11/12 200 grama povrce s mesom+jogurt (al ne ovaj bzv, nego gusci, grekos, il tako nesto, kod tebe su na kraju krajeva gusti jogurti), oko 4 150 gr voca+jogurt o5 150 ml, oko 7 uvece 240 mleka. U osmom joj je to postalo malo, pa sam sve pomerila za sat,ujutru mleko, u 11 povrce i jogurt, u 3 voce i jogurt, u 7 povrce i jogurt, i onda oko 9 manje mleka oko 150 ml. Nadam se da sam ti pomogla.1 Ja sam po tome moju i lepo je napredovala, 10 meseci, 9 kg, vec hoda.
Posalji neku fotku na pp, slabo ti ja stizem na forum
Evo ti fotka i ovde
A što se tiče moje male, evo sa 6 i po meseci ima 8.5kg, 74.5cm velika

Obroci joj izgledaju ovako: oko 7h ujutru 200ml mleka - više neće i samo izbljucka posle, oko 12h - jedan HIPP slani obrok (povrće + meso ili riba), oko 17h - jedan HIPP slatki obrok (voće, bebi griz ili žitarice) i onda oko 21 do 22h još jedno mleko od 200ml i to je to. Više ova moja neće da jede. Ili makar ne traži
Ribu i bobičasto voće obožavaaaaaaaaaa 

Ja bila do prodavnice, vraćam se a ono Marta i suprug joj dali, kažu gladna je traži