Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Kakav osmeh... kakva radost?
Kako si kockice?
Kako si kockice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav osmeh... kakva radost?
Kako si kockice?
Jooooj a sesiric joj je.......hahaahSutra nam je 8. nedeljaSamo da vam se javimo
![]()
Uvek sve prođe, ne brinem ja
Samo više da prođu ovu grčevi![]()
Jooooj a sesiric joj je.......hahaah
Nego, sto joj oblacis cipele?
Ja nemam cipele, jel treba da kupim cipele?
- - - - - - - - - -
Proci ce, znas i sama. Jesi li bila na operaciji? Nikako te ne srecem.
Ajd sa srecom. I kapiram ja da si nervozna, i ja mogu da ujedam, veruj, al nad detetom, u tvom slucaju decom, kriv osmeh, pa posle izadji u ulaz il kupatilo i izvristi se. Tako ja, samo ne vristim, skontala sam, izadjem da popusim, pa pricam sama sa sobom. Vratim se, tata crko za 10 min, ja stegnem zube i kazem SVE U ROK SLUZBE I ZATO SI MAJKA A NE OTAC
- - - - - - - - - -
Nego, ne uhvatih kako ti se zove ova mrva?
Damoooo..divno ti je ovo dijete ❤
Latisa, ja sam Sofiji proslo ljeto, do vrucina, stalno obuvala baletankice i ta cuda..kao da kompletiramo stajling
Ajd sa srecom. I kapiram ja da si nervozna, i ja mogu da ujedam, veruj, al nad detetom, u tvom slucaju decom, kriv osmeh, pa posle izadji u ulaz il kupatilo i izvristi se. Tako ja, samo ne vristim, skontala sam, izadjem da popusim, pa pricam sama sa sobom. Vratim se, tata crko za 10 min, ja stegnem zube i kazem SVE U ROK SLUZBE I ZATO SI MAJKA A NE OTAC
- - - - - - - - - -
Nego, ne uhvatih kako ti se zove ova mrva?
pa ne znam sta da ti kazem
tako ekstremna transformacija se ne vidja cesto
da sam na tvom mjestu ja bih gledala kako da to ishendlam najbezbolnije moguce
al bih razmislila i sta je do mene
Ishendla tako sto otera u tri lepe svekrvu,muzu kaze da vaspita svekrvu ako mu smeta sto je doslo do teranja u tri lepe i zabrani matoroj da dolazi dok ne popravi ponasanje
Ja to tako resavam,mada imam divnu svekrvu pa ne moram al smo se jednom pokacile svejedno,toga uvek ima al ovo sto latisina svekrva prica ne zasluzuje drugaciji tretman od navedenog
More mars!
- - - - - - - - - -
Snaje treba da postuju svekrve i budu korektne uvek
Ali ako je sveki djubre i bez razloga vredja i svasta radi,to se tera u tri lepe
Korov se cupa u korenu
Al posto ne mozes da iscupas bas jer je ipak majka tvog muza,onda lepo seces sto blize korenu pa kad opet nikne,ti opet seces i sve tako
Korovi su gadna stvar
A gde su muzevi u celoj prici?
pomenut je muz
da vaspita majku
Kako zelim i ocekujem da se mm ponasa prema mojoj majci, tako cu se ja ponasati prema njegovoj.
Kako je vaspitava ako se zena i majka nalaze u bilo kakvoj raspravi, verbalnoj?
Prvo, ne treba on nju da vaspitava, majka mu je, ona je njega vaspitala. Nepostovanje majke je sramota.
Drugo, on to treba sa njom da resi u cetiri oka. Bilo kakav problem.
Kako zelim i ocekujem da se mm ponasa prema mojoj majci, tako cu se ja ponasati prema njegovoj.
tako je ali njegova majka bez ociglednog razloga vredja njegovu zenu
on neka resi to ili neka ona to resi sa svekrvom ako on nece da resi
ti kao da ne citas mojh post ceo nego samo jednu recenicu
U ovoj situaciji je muž problem. On ne ume, neće, ne sme da obuzda svoju majku, i eto problema. Meni je scena u kojoj njegova mama meni kaže da sam *****, kreten, ludak, i šta sve ne, a ja njoj da ne sme da priđe mom detetu, kao iz horor filma.Ne moze on da NECE da resi.
Tako od svoje zene pravi budalu.
A prvo i osnovno je kako dozvoljava da mu neko vredja zenu?
sto bi reko ceh, svabo, a bogami i englez - it takes two to tango...