Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Apsolutno jeste kao iz horor filma

ali ona mora da ima svoj mir
zbog sebe i zbog svog deteta
po cenu da ona resi njegovu majku
kad vec on nece

brate,po kratkom postupku
ako gospodja ne moze kod snaje da postuje pravila koja vaze u toj kuci
neka i ne dolazi
Ili nek spava u hotelu,a sin joj odvede dete da ga vidi

i svi zadovoljni

Niko tu nije zadovoljan.
Muz se ponasa kao razmazeno derle.

Kakav je to muskarac koji dozvoljava da mu bilo ko na ovome svetu vredja zenu, i to sveze porodjenu?
Kakav je to muskarac koji dozvoljava da mu bilo ko na ovome svetu vredja majku?

Niko tu nije zadovoljan.
Muz se ponasa kao razmazeno derle.

Kakav je to muskarac koji dozvoljava da mu bilo ko na ovome svetu vredja zenu, i to sveze porodjenu?
Kakav je to muskarac koji dozvoljava da mu bilo ko na ovome svetu vredja majku?

Nema nicega sto je vaznije od licnog mira

Da sam ja na Latisinom mestu
oboje bi oterala u p.m

dete u jasle,ja na posao
pa bi nasla nekoga da mi malo pomogne dok se ne uhodam i aupickumaterinu

kad vec moram da lajem :lol:

Nema nicega sto je vaznije od licnog mira

Da sam ja na Latisinom mestu
oboje bi oterala u p.m

dete u jasle,ja na posao
pa bi nasla nekoga da mi malo pomogne dok se ne uhodam i aupickumaterinu

kad vec moram da lajem :lol:

Ja bih se zapitala zasto sam sa mm-em.
Cemu mi on sluzi.
Ako nije u stanju pruziti dusevni mir, u najosetljivijem momentu naseg zivota.

Pozdrav od nas iz sunčanog Beča, slavimo 2mesecdan :zaljubljena:
EXG3768l.jpg

P.S.: Grčevi nas još uvek često preko dana muče... :sad2: valjda će uskoro proći, bem ih...

Grcevi se javljaju oko 15og dana zivota i zavrsavaju se do treceg meseca.
Vrlo su retki slucajevi gde grcevi traju duze.
To mogu biti prevremeno rodjene bebe.
Obicno se zavrse do treceg meseca

tako kažu knjige
moj sin bio školski primer,završili se sa šest nedelja :)
zato nam je mala ebala nanu naninu...njoj su počeli sa mesec i po i trajali do šest meseci
jedva pretekosmo :lol:

Beka bila danas na snimanju kukova. Sve je ok, ali kaze doca da njgove kolege sa klinike na Banjici savetuju siroki povoj do 8:eek: meseci :eek:
Ja ovo prvi put cujem, cak sam ja moju stariju koja je rodjena karlicno, tako povijala do 6 meseci, pa sam malo u soku. Cerka pitala jel snimak dobar, kaze jeste, ali...sta ali,pa znate ipak nek nosi do 8-og.
Usput joj je malo punio glavu protiv vakxinisanja, na sta mu je ona rekla da je ne gnjavi i da ona nije pogodno tlo za te price, zahvalila se, platila pregled i izasla.
Sve vreme mislim o tome kako nam svako radi u zdravstvu i ovde i tamo/ovamo, kako se uzme. Al ne moraju bas da se vezbaju na maloj deci :aha:

pumpica je zakon za nosic
a mi smo samo fizioloskim ispirali isto
Nije joj potrebna za sad. Inhalirala je pre spavanja. Eno je spava lepo,mirno. Te "kapi" su na bazi fizioloskog. Cak i da oba ne zna, drugarica joj je farmaceut i ona joj ne bi dala nesto sto nije za bebu. A zna, i Cupavica je fakticki do juce bila beba. Pritom je lekar napusao sta bebi da se da. Vazi za nekog ko tesko deci daje lekove.

Nije joj potrebna za sad. Inhalirala je pre spavanja. Eno je spava lepo,mirno. Te "kapi" su na bazi fizioloskog. Cak i da oba ne zna, drugarica joj je farmaceut i ona joj ne bi dala nesto sto nije za bebu. A zna, i Cupavica je fakticki do juce bila beba. Pritom je lekar napusao sta bebi da se da. Vazi za nekog ko tesko deci daje lekove.

vazno da lijepo spava
i mi veceras imamo zurku s nosom koji curi
i upiskila se u snu tako bolesna
al necu vracat pelenu, nema veze
ocistila sam, nju presvukla i sve ok

vazno da lijepo spava
i mi veceras imamo zurku s nosom koji curi
i upiskila se u snu tako bolesna
al necu vracat pelenu, nema veze
ocistila sam, nju presvukla i sve ok
I vi? :(
Njoj je neka odrasla osoba prenela, to sam ja rekla danas posle i dr. Nerviram se jer je trebala da primi vakcinu koja se odlaze vec ihahaj, te zbog boginja koje je imala onako mala...sad ovo...kako je krenulo sve joj se pomerilo prilicno, a
hteli su da joj daju pre nego Cupavica krene u skolu. Tek tad ce biti svega i svacega, otud donetog.
Nemoj mi Cupavici nismo, kad je skinuta,;to je to, naucice, a to sto se tu i tamo omakne, narocito u takvim stanjima,nista strasno.

Back