Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A to je nesto drugo.
Vidis na slici da I mala nije vezana(bila je vezana ali), sikila je I zaspala, ko sam ja da je budim da bi je vezala :mrgreen: I nije popreko, to je glupost priznajem.
mada sam ja sa njima nazad. To da je ne vezem je samo kad sam ja pored, inace je obavezno.
A medo je vezan! Uvek

- - - - - - - - - -

Ovo ja novki

A to je nesto drugo.
Vidis na slici da I mala nije vezana(bila je vezana ali), sikila je I zaspala, ko sam ja da je budim da bi je vezala :mrgreen: I nije popreko, to je glupost priznajem.
mada sam ja sa njima nazad. To da je ne vezem je samo kad sam ja pored, inace je obavezno.
A medo je vezan! Uvek

- - - - - - - - - -

Ovo ja novki

..sad je vezan..nije bio dok sui ga vozila u korpi..onoj ravnoj..prvih meseci..
..ali nema veze, istupili smo tu prichu..

..do dve godine savetuju, bezbednije je, ja sam okretala kad im je dosadilo skroz na skroz, jakshi pred rodjendan, alekseju malo posle rodjendana..

..fizijatri kazu kad dete moze samo da se uspravi iz lezeceg u sedeci polozaj i iz sedeceg na noge uz nameshtaj,
tad su mu vrat i ledja ojachali dovoljno za nedobog situaciju kochenja ili udara..
..to obichno bude u skladu sa onom starom preporukom, izmedju 9 i 12 meseci,
tj kad ima min 9 kg..

ja stavila Tamaru bila u kengura, kao na brzinu da odem do prodavnice da mi ne zaspi u kolicima :lol:
preznojila sam se :lol:

- - - - - - - - - -

isla sam zbog mleka i sijalica...i kupila sam hleb, sunku, sijalice, prasak za ves, vlazni t. papir za irinu i zelenu salatu
dosla kuci, uzela malu da hranim i setim se mleka

pa da al umesto u sediste ti ga stavljala u korpu...secam se bas kad smo pisali to :lol:

Pa jes :lol:

Meni logicno bilo da bebe moraju na ravno a nosiljka nije ravna,
pa sam u strahu mislila da MORA u korpu a korpa se jbg ne vezuje.
Kazem ja, sa medom sam pola zivota skratila jer sam bila ko usran golub,
svega sam se plasila... ja sam stvarno mislila da tako male bebe ne smeju sem na ravno.

..shto mi je ovo poznato.. :roll: ..neki put su im prioriteti sasvim nepojmljivi nama mamama.. :neutral:
..josh kad se ova moja dvojica zajure ko ce prvi i preko koga da dospe do svog sedishta, katastrofa.. :lol:

..nego, nije ti bash medo od rodjenja u sedishtu, jedva smo te ubedili da ga ne vozish u nevezanoj korpi pozadi popreko.. ;)
..ali slazem se za ostatak - ako jednom popustish i pustish ga "da se protegne/opruzi/poigra/vidi neshto" u toku voznje,
dva meseca ce da protestvuje kad treba da sedi u njemu..

potpisujem...ona se i dalje nekad pobuni, naro;ito kad idemo na duga putovanja...i kad zaboravimo tablet sa crtacima :)

ja stavila Tamaru bila u kengura, kao na brzinu da odem do prodavnice da mi ne zaspi u kolicima :lol:
preznojila sam se :lol:

- - - - - - - - - -

isla sam zbog mleka i sijalica...i kupila sam hleb, sunku, sijalice, prasak za ves, vlazni t. papir za irinu i zelenu salatu
dosla kuci, uzela malu da hranim i setim se mleka

Sad jos jedan krug... po mleko... ahahahhaha
:mrgreen:

svega sam se plasila... ja sam stvarno mislila da tako male bebe ne smeju sem na ravno.

pa da...sa prvim sve nesto mora :lol:
a sa drugim i td ne mora nis :mrgreen:

znaci da pustim malog skokana (sto bi rekli u alan fordu) da sisa do mile volje : )))

uvek :)
ja sam sa irinom tako
\cim mi se ucini da bi jela ja je prikacim :lol:
na sat sam gledala cisto da znam koliko je proslo a ne da bih odredila dal da joj dam :)
samo turaj sisu i uzivaj :mrgreen:

- - - - - - - - - -

..moja mama chesto govorila "ne secam se da ste vi toliko skakali svako malo kao bebe.." :lol:

i moja me belo gleda kad joj kazem to :lol:
nista njoj tu nije jasno
al nam je turala flasicu svima vrlo brzo
predpoistavljam misleci da nema mleka...dok smo bili u skoku :mrgreen:

..joj, chichkava.. :lol:

..pa i kad ste ga prebacili u sedishte, bilo je nevezano i sedishte i on u sedishtu i to popreko..
..daj bre..

5.7. 2012. (ovde medo ima jedno 5 meseci..? )

Mi to sediste nikad ne vezujemo :stidimose: samo ga mm ubaci popreko da gleda u mene , jer ja sedim pored.
A nisam ni znala da treba da se okrece obrnuto... koja neodgovornost...

Sutra krecemo na Zlatibor, samo jos ne znamo da li ujutru ili popodne da krenemo?

A kolike su kazne ?

..nije problem ne znati ili pogreshiti, problem je praviti se blesav posle i tvrditi kako si to od prvog dana, my ass..

..aj cao, odoh da kuvam, neshto mi se sloshilo od licemerja..

Back