Jelence jel ga vozis u jajetu?
Probaj da ga okrenes ka napred, on vec ima 10 meseci, to je ok.
Bice mu zanimljivije
ne savetuju bar 2 god okretanje napred
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelence jel ga vozis u jajetu?
Probaj da ga okrenes ka napred, on vec ima 10 meseci, to je ok.
Bice mu zanimljivije
I nije popreko, to je glupost priznajem.
Kakve 2 godine!?
Do 9og ili 10og meseca, dok se voze u jajetu ide obrnut polozaj.
Posle ide redovno... da gleda napred.
A to je nesto drugo.
Vidis na slici da I mala nije vezana(bila je vezana ali), sikila je I zaspala, ko sam ja da je budim da bi je vezalaI nije popreko, to je glupost priznajem.
mada sam ja sa njima nazad. To da je ne vezem je samo kad sam ja pored, inace je obavezno.
A medo je vezan! Uvek
- - - - - - - - - -
Ovo ja novki
..sad je vezan..nije bio dok sui ga vozila u korpi..onoj ravnoj..prvih meseci..
..ali nema veze, istupili smo tu prichu..
Pa u toj korpi I ne moze da se veze. To je korpa![]()

pa da al umesto u sediste ti ga stavljala u korpu...secam se bas kad smo pisali to![]()

..shto mi je ovo poznato....neki put su im prioriteti sasvim nepojmljivi nama mamama..
..josh kad se ova moja dvojica zajure ko ce prvi i preko koga da dospe do svog sedishta, katastrofa..
..nego, nije ti bash medo od rodjenja u sedishtu, jedva smo te ubedili da ga ne vozish u nevezanoj korpi pozadi popreko..
..ali slazem se za ostatak - ako jednom popustish i pustish ga "da se protegne/opruzi/poigra/vidi neshto" u toku voznje,
dva meseca ce da protestvuje kad treba da sedi u njemu..

vragana beba ti je u skoku
- - - - - - - - - -
punih 9 meseci
ja stavila Tamaru bila u kengura, kao na brzinu da odem do prodavnice da mi ne zaspi u kolicima
preznojila sam se
- - - - - - - - - -
isla sam zbog mleka i sijalica...i kupila sam hleb, sunku, sijalice, prasak za ves, vlazni t. papir za irinu i zelenu salatu
dosla kuci, uzela malu da hranim i setim se mleka

Pa jes
Meni logicno bilo da bebe moraju na ravno a nosiljka nije ravna,
pa sam u strahu mislila da MORA u korpu a korpa se jbg ne vezuje.
Kazem ja, sa medom sam pola zivota skratila jer sam bila ko usran golub,
svega sam se plasila... ja sam stvarno mislila da tako male bebe ne smeju sem na ravno.

znaci da pustim malog skokana (sto bi rekli u alan fordu) da sisa do mile volje : )))

Sad jos jedan krug... po mleko... ahahahhaha
![]()

Jadno trecepa da...sa prvim sve nesto mora
a sa drugim i td ne mora nis![]()

jok sad spava
posle idemo po irinu pa cvemo kupiti mleko
picu nes sa vodom i 10 ml mleka
![]()

znaci da pustim malog skokana (sto bi rekli u alan fordu) da sisa do mile volje : )))

..moja mama chesto govorila "ne secam se da ste vi toliko skakali svako malo kao bebe.."![]()

..moja mama chesto govorila "ne secam se da ste vi toliko skakali svako malo kao bebe.."![]()

Jadno trece
- - - - - - - - - -
Popij vino... kaki nes![]()

Pa jes
Meni logicno bilo da bebe moraju na ravno a nosiljka nije ravna,
pa sam u strahu mislila da MORA u korpu a korpa se jbg ne vezuje.
Kazem ja, sa medom sam pola zivota skratila jer sam bila ko usran golub,
svega sam se plasila... ja sam stvarno mislila da tako male bebe ne smeju sem na ravno.

Mi to sediste nikad ne vezujemo :stidimose: samo ga mm ubaci popreko da gleda u mene , jer ja sedim pored.
A nisam ni znala da treba da se okrece obrnuto... koja neodgovornost...
Sutra krecemo na Zlatibor, samo jos ne znamo da li ujutru ili popodne da krenemo?
A kolike su kazne ?
meni pricala jedna poznanica-kaže treće naučilo da puzi pa puzi, puzi pa ga nađemo kako spava ispod stolaJadno trece![]()