gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521

hahahaha
cicak ima jednogodisnju amneziju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..joj, chichkava..
..pa i kad ste ga prebacili u sedishte, bilo je nevezano i sedishte i on u sedishtu i to popreko..
..daj bre..
5.7. 2012. (ovde medo ima jedno 5 meseci..? )
..aj cao, odoh da kuvam, neshto mi se sloshilo od licemerja..

Pa jeste... jel rekoh da smo stavljali popreko I nismo vezivali?..joj, chichkava..
..pa i kad ste ga prebacili u sedishte, bilo je nevezano i sedishte i on u sedishtu i to popreko..
..daj bre..
5.7. 2012. (ovde medo ima jedno 5 meseci..? )
..nije problem ne znati ili pogreshiti, problem je praviti se blesav posle i tvrditi kako si to od prvog dana, my ass..
..aj cao, odoh da kuvam, neshto mi se sloshilo od licemerja..

ja se sećam tog posta. misli mi matore se družimo sa alchajmerom, my ass
za koju godinu kad pomisli kako smo skroz izlapele ima da nam servira priču kako je medo sedeo sa 4 meseca, prohodao sa 6 i skinuo pelene sa 9![]()

..do dve godine savetuju, bezbednije je, ja sam okretala kad im je dosadilo skroz na skroz, jakshi pred rodjendan, alekseju malo posle rodjendana..
..fizijatri kazu kad dete moze samo da se uspravi iz lezeceg u sedeci polozaj i iz sedeceg na noge uz nameshtaj,
tad su mu vrat i ledja ojachali dovoljno za nedobog situaciju kochenja ili udara..
..to obichno bude u skladu sa onom starom preporukom, izmedju 9 i 12 meseci,
tj kad ima min 9 kg..
ja stavila Tamaru bila u kengura, kao na brzinu da odem do prodavnice da mi ne zaspi u kolicima
preznojila sam se
- - - - - - - - - -
isla sam zbog mleka i sijalica...i kupila sam hleb, sunku, sijalice, prasak za ves, vlazni t. papir za irinu i zelenu salatu
dosla kuci, uzela malu da hranim i setim se mleka

ja se sećam tog posta. misli mi matore se družimo sa alchajmerom, my ass
za koju godinu kad pomisli kako smo skroz izlapele ima da nam servira priču kako je medo sedeo sa 4 meseca, prohodao sa 6 i skinuo pelene sa 9![]()