Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ma dobro za psenicu i bozu... Gde se za to uhvati...
a ostalo?
Evo:Ja rekoh da su boza i psenica dobre za mleko!!!
a ostalo?
Evo:Ja rekoh da su boza i psenica dobre za mleko!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, luda si skroz!
To je neka teorija laktogeneze po Cicku.
Pa, sta cu, FaCam se za ono sto me bocne u doope!![]()
bogami i ja se nalivam bozom i onim hip cajem, pojma nemam da li ima efekta, al bozu redovno narucujem iz smedereva, nema da dan bez boze : )
inace uvukli smo se u maramu, uzivancija, zaspao je posle 2 minuta i sad sedimo u marami, zao mi da ga vadim kad uziva...
a budjenje, joj, tu ide prvo otkrivanje, pa mazenje, pa ljubljenje, pa stipkanje, pa golicanje i na kraju skidanje ...
Koliko je meni poznato boza sadrzi neku malu kolicinu alkohola (oko 1%)
Neka me Kis ispravi, ali citala sam neku studiju da sve sto od case 0.5% alkohola (mada mi se cini ovaj podatak malo naduvan ali ipak to je samo moje nestrucno misljenje) u toku dojenja utice tako da je refleks otpustanja mleka smanjen.
Joj tara koliki je...
Pravi veliki decak... a vidi mu kosicu..
Divno!!!!![]()
Devojke, jel neka ovde na temi ostavljala slike torte koju je pravila detetu kad je napunilo 6 meseci?
Mislim da je ovde, ali nisam sigurna, posenilila sam skroz. Ubih se trazeci slike po netu ali nema toga. Torta je bila onako okrugla pa presecena na pola pa jedan deo stavljen na drugi...hm, al sam objasnila
da ne duzim, ako je neka od vas - pliz stavite meni senilnoj ponovo...hocu bratovom klincu kad napuni pola rodjusa da umesim...narucim![]()
Cran, kad si vec tu da te pitam: sta dajes za dorucak i veceru? Nemam ideje.. a dorucak bi trebala pojacati... voce prebaciti za uzine... a pojma nemam sta dati?
Zd, torte su extra extra... pratim onu temu jedno vreme... odusevljena sam... toliko su lepe da pojma nemam za koju se odluciti za medin prvi rodj...![]()
ja moram da izreklamiram svoju drugaricu koja pravi odlicne torte
eto, ko je iz beograda i okoline....
https://www.facebook.com/pages/Fondan-tortecakes-by-Tina/200652423301299?ref=ts&fref=ts
Da, da ja sam.
Narucila sam kod Kristine (kod nje narucujem sve torte i jako sam zadovoljna).
http://kristina-carolije.webs.com/
Uh, Cickava, dje me nadje![]()
ja se stalno brinem oko izbora hrane za dorucak i veceru, i stalno mi se cini da negde gresim...
jos uvek imamo za dorucak voce i zitarice, mada sad primecujem da ih bas ne ljubi kao pre
a za veceru vrtimo poparu, palentu, slaninice/hleba/kiselog mleka...
i meni pod hitno treba novih ideja, tim pre sto ne jede jos belance pa nema ni gibanice, kiflica, palacinki...
mi smo, dok smo bili klinci, jeli za dorucak sve ono sto ja mom detetu ne dajem: meda, dzema (jer ima previse secera), pastete, salame...
pa kad to izbacimo, onda jelovnik i deluje jadno
mozda jos neko da neku ideju, ja sam presusila
Gibanica (odnosno pita) , kiflice, palačinke , mogu da se prave i bez jaja...Uh, Cickava, dje me nadje![]()
ja se stalno brinem oko izbora hrane za dorucak i veceru, i stalno mi se cini da negde gresim...
jos uvek imamo za dorucak voce i zitarice, mada sad primecujem da ih bas ne ljubi kao pre
a za veceru vrtimo poparu, palentu, slaninice/hleba/kiselog mleka...
i meni pod hitno treba novih ideja, tim pre sto ne jede jos belance pa nema ni gibanice, kiflica, palacinki...
mi smo, dok smo bili klinci, jeli za dorucak sve ono sto ja mom detetu ne dajem: meda, dzema (jer ima previse secera), pastete, salame...
pa kad to izbacimo, onda jelovnik i deluje jadno
mozda jos neko da neku ideju, ja sam presusila