jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Cestitke i za baku Affro 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitke i za baku Affro![]()
Afro, cestitam![]()
![]()
I mm je skorpija, sad smo zavrsili tortu za nedelju.
Imala sam pomocnika zaduzenog za mlevenje oraha, lesnika i svega sto se u seckalicu moze staviti, pa je proces trajao duplo duze nego sto bi mogao.
Malo se zaneo, pa smo od eurobloka napravili eurokrem, al' dobro, nije pokvarilo ukus.![]()
Afro, cestitam![]()
![]()
...hvala devojke
...inace sad zovem njegovu rodjenu baku, a ona od srece cas place, cas se smeje
...a zamislite baku od 42 godine![]()
Како сте сви медени и слатки, гле овог Владету манекена малог и Сару љепотицу
Морам престати да се више распилављујем на помен бебица, да не заглавим прије времана: )
Била сам у послети једном малом дјечаку од 5мјесеци, нунушкала га и носала мало, слаткиш мали, ал почне да кењка, ја не знам шта да му радим сем да га мало брже нунушкам: )
Него, два дана након тога су ме бољеле руке... људи моји, само 5мјесеци а онако тешко... маме, па ви са извајаним рукама сигурно немате проблем: )
Od citanja neces "zaglaviti"
Sto se tice tezine. Bebe jako puno napraduju prvih par meseci, tako da ne mozes uporediti jedno novorodjence i petomesecnu bebu. Kako beba raste, tako i mamine ruke jacaju i prate ritam rasta bebe. Nista se ti ne brini![]()
tachno sam mogla da primetim napredovanje malog po mojoj periodichnoj upali mishica
ija, kako ste? jel Junior ozdravio?![]()
cestitam afro
p.s. moja mama ima 46 godina, tako da je i ona mlada baka :-D
Ne smem nista reci PUPUPU
Ovaj petak smo izostavili druzenje, ali nadoknadicemo sve sledece nedelje
Kako Armin? Videla sam slike na FB. Izgleda mnogo ozbiljniji sa novom frizurom![]()
..po desnima....to shto balave i trapaju ruke i sve ostalo u usta ne mora da znachi nishta, rade to zbog zuba ali i zbog sto drugih stvari..
![]()