Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I mm je skorpija, sad smo zavrsili tortu za nedelju.
Imala sam pomocnika zaduzenog za mlevenje oraha, lesnika i svega sto se u seckalicu moze staviti, pa je proces trajao duplo duze nego sto bi mogao. :aha:
Malo se zaneo, pa smo od eurobloka napravili eurokrem, al' dobro, nije pokvarilo ukus. :)

I mm je skorpija. ;)

Ne pominji euroblok!!! To mi je slaba tacka...

Ps. pomocnik je glavni... pusti pricu ;)

...hvala devojke :zag:
...inace sad zovem njegovu rodjenu baku, a ona od srece cas place, cas se smeje:heart:
...a zamislite baku od 42 godine:D

Moja mama kada je prvi put postala baka imala je 50 godina, a kada se rodio Junior imala je 65. Neverovatna razlika. Koliko je mnogo vise mogla fizicki tada i koliko je psihicki bila drugacija da ni ne pricam. Druga baka je imala 54 godine kada se Junior rodio, ali je ona 50km od nas, pa je vidjamo samo na veseljima.

Како сте сви медени и слатки, гле овог Владету манекена малог и Сару љепотицу:zaljubljena:
Морам престати да се више распилављујем на помен бебица, да не заглавим прије времана: )
Била сам у послети једном малом дјечаку од 5мјесеци, нунушкала га и носала мало, слаткиш мали, ал почне да кењка, ја не знам шта да му радим сем да га мало брже нунушкам: )
Него, два дана након тога су ме бољеле руке... људи моји, само 5мјесеци а онако тешко... маме, па ви са извајаним рукама сигурно немате проблем: )

Како сте сви медени и слатки, гле овог Владету манекена малог и Сару љепотицу:zaljubljena:
Морам престати да се више распилављујем на помен бебица, да не заглавим прије времана: )
Била сам у послети једном малом дјечаку од 5мјесеци, нунушкала га и носала мало, слаткиш мали, ал почне да кењка, ја не знам шта да му радим сем да га мало брже нунушкам: )
Него, два дана након тога су ме бољеле руке... људи моји, само 5мјесеци а онако тешко... маме, па ви са извајаним рукама сигурно немате проблем: )

Od citanja neces "zaglaviti" :zper:

Tako sam ja bila zbunjena u porodilistu kada su ga peti-sesti dan doneli na podoj i sve je proslo ok, dok nije poceo kenjkati. Ja se sva sledila, sta da radim? Joj nisam ovo ocekivala :sad2: Do tada je sve bilo ok, i sad odjednom on kenjka a ja pojma nemam sta da radim. I polako pokusas jedno, pa drugo, pa treca i kada ubodes sta mu odgovara, prestane da kenjka. Ako omasis samo se polako to kenjkanje pojacava. Posle par dana tacno naucis kako voli da se drzi, kako da ga mazis, nunas itd. Posle mar meseci vec po kenjkanju cujes sta odprilike zeli. Nekada pogodis iz prve, a nekada ides metodom eliminacije.

Sto se tice tezine. Bebe jako puno napraduju prvih par meseci, tako da ne mozes uporediti jedno novorodjence i petomesecnu bebu. Kako beba raste, tako i mamine ruke jacaju i prate ritam rasta bebe. Nista se ti ne brini :cmok:

Ne smem nista reci PUPUPU

Ovaj petak smo izostavili druzenje, ali nadoknadicemo sve sledece nedelje :cmok:

Kako Armin? Videla sam slike na FB. Izgleda mnogo ozbiljniji sa novom frizurom :heart:

ali sam ja zato imala off veche sa drugaricama sa faxa ... vratih se kuci u 2 :zper: ... uveche redovno uspavala malog, ostavila sveki da dezhura dok se muzh ne vrati sa posla i odooooo' :hvala::super: .... bilo nam je SUPER :aha:

Arminu je mozhda frizura ozbiljnija, ali je zato on svakim danom sve veci za'ebant ... gu.zica majkina :heart: ... i nemo'sh se na njega ljutiti kad te pogleda onim pogledom "ali mama nisam ja" i zagrli mi nogu :lol:

..bea, po mom iskustvu, prvi par zubica (obichno idu u paru) bebanci najteze podnesu..
..posle im je valjda poznato, ili su veci pa im lakshe neshto odvuche paznju od muke koja ih stisne :lol:

..malo budu zeznute trojke, ali one nichu kasno, daleko iza rodjendana, pa bar umeju da kazu shta ih muchi.. :)

..kiss za zubonjica za koji dan.. :heart:

..zubi njih naravno muche i mnogo pre nego shto se nacrtaju ispod sluzokoze desni,
chesto rastu nekoliko dana, pa pauziraju nekoliko nedelja, pa opet..
..ali tada samo glodju i zvacu sve i svashta, retko su jako nervozni i plachljivi.. :)
..onih poslednjih nekoliko dana, kad treba da izvire, umeju da budu nezgodni.. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back