Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Celu noc je sisao... jedino tako je bio miran... inace cvilenje i stenjanje :roll:
Onda se jutros posvadjam sa mm
Malopre je spavao 20min... sa sisom u ustima... cim izvadim histerija
Nece da jede nista
ima proliv, nema temp
samo tako sisa na prazno

:besna:

teši se srećica, ne zna šta ga je snašlo, možda ga i bolE ****** od sra.ćke.
samo polako čičak, znaš brojiš do 20, pa ako ne upali do 200. mislim zbog mede. a za mm broj do 2 i udri ahahhahahahahh

ćin ćin neo. au sve neke opasne škorpije ovde ahahahhaha
samo da znate, ja strelac, uvek naiđem na neke škorpije u životu. i čitam vas ko knjigu otvorenu ahahahhaha
sve najbolje druge su mi škorpije :)
evo baš danas idem kod jedne na rođus. ako se ova moje ikada probudi danas...
spaval do pola 11, i u 12 je već htela da spava ponovo.

suki, da nije ona pocela da menja dan za noc? naebala si :lol:
p.s. i ja sam strelica:D

mislim da nije to u pitanju, juče je zaspala u 11, nismo imali vode ceo dan, pa sam zujalča po gradu, pa sam je skroz poremetila...nije spavala normalno preko dana, pa je na kraju zaspala u 5 spavala do pola 8...pa dok je stigla voda da je okupamo 11.

joj, nemoj da me plašiš još mi samo to fali ponovo ahhahahhaha

Ija, nije on sam prestao, uvela si mu Humanu redovno, zato je prestao, rekla sam ti da ce se to desiti, secas se.
Bebe jako retko (skoro nikada) same prestanu da sisaju pre rodjendana, uvek je to necim izazvano.
Ne kazem da je to lose, niti da si pogresila, poslusala si savet pedijatra, i taj prestanak je dosao u pravo vreme za vas, otprilike kako si i planirala, sve super za vas oboje! :)
Samo kazem zbog drugih mama, da znaju, nadam se da se ne ljutis.
:cmok2:

Gde da se ljutim na tebe :cmok:

Verovatno si u pravu, ali u svoj onoj guzvi oko nedobijanja ni grama, vrucine, prehlade itd ja sam samo slusala naseg dr i radila sve kako mi on kaze. Sa jedne strane mi je zao sto sam prestala da ga dojim, a sa druge strane znam da je pre ili kasnije trebao doci taj dan. I danas mi se cini kao da ne dojim vec godinama a ne tri meseca. Leti vreme.

Znam da je off-topic, ali sam bila na UZ dojki i dr mi kaze da je sve ok :worth: Kaze da se i te zlezde vratile kako treba i da je sve ok. Kada se ponovo budem porodila i prestala dojiti idem na kontrolu ili za dve-tri godine, koje od ova dva bude pre :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back