jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na zalost ona vremena kada su roditelji dolazili kuci u 3 su prosla.
Sad najcesce roditelji pored redovnih rade i privatne poslove ili rade kod privatnika bez radnog vremena...jer jedino tako mogu da obezbede egzistenciju svojoj porodici.
Novka predpostavljam da on ne moze da smanji obim posla i da to sto je toliko odsutan od kuce nije stvar njegovog izbora nego moranje?
I da tvoja plata u skoli ne bi ni blizu bila dovoljna da vas sestoro prezivite kad bi on negde radio 8-4 a za male pare? Izes ga.

Moje cure neće jedu griz kad im skuvam, a hoće da jedu Lino Grizolino. I nikako mi ne ide u glavu zašto.I ja odustala neko vreme pa im dajem Grizolino. al sam s nameračila da im opet dajem griz. I mleko i keks neće a keksolino jedu.![]()

..nek bude za nauk..

..iz teglica ili prah koji ti zamutish..?![]()

moj muz radi od 7h do 22:30 nekad i duze zavisi...stariji spava kasnije pa ga i vidi a sad beban jedino kad ga presvlaci nocu al i tad spava retko kad je budan..ja imam muza samo nocu...eh jeb.. ti pare
jedino subotom radi do 18h i nedeljom je slobodan..eh sta ti je zivot...Medi se veceras pojavio il ekcem il neki sitni mali osip po oba obraza... popizdecu vise!
Milion stvari je probao... aaaaaaaa!!! A taman sam mislila nece vise nikad. Ne znam zasto ali sam bila ubedjena da smo zavrsili sa ekcemom.
Mozda i jesmo... ovo zna da se pojavi i kad balavi i trpa rukice a to je danas radio... ali sam mu ponovo pocela davati pirincane pahuljice... pa nemam pojma
..posao nece da pobegne, nazalost..
pecka li pecka

))