Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala cran... zapamtila sam taj novkin post... nego rekoh mozda ima jos iskustava...
Ja imam osrcaj da medi mogu uvesti drugi... a proslo je 3 nedelje...
Danas sam mu dala jabuku u 11, a u 5 planiram sargarepicu...
Sve to sto on pojede meni deluje malo... a opet ne bih htela da preteram...

Ih, nije lako naci pravu meru... :) ;)

Ps. kakve samo face pravi dok jede jabuku ahahahah...

samo da navratim..cim sam je videla, odmah sam se vas sa ove teme setila :)

Pogledajte prilog 249938

..drage mame, ako mislite da cete se reshiti muka kad bebani porastu, evo mog najveceg chovechuljka.. :roll:

538896_519873018027051_1785705899_n.jpg

Danas je probao pavlaku ... pre podne stavih na malo hleba ... majko mila, to coktanje i taj pogled i pruzhenu ruchicu sa komadom hleba kako trazhi josh ... stvarno mi je doshlo da plachem :sad2: .. na kraju je izkukumavchio dve male kashikice, i bio sretan kao mali vrabac :sad2::heart: ... a ja cu sad ponovo da zagledam kozhu :dash: ... pomalo mi je dosta ove panike oko svega, i narochito mi je dosta sveznajucih baba i jetrva koje su svoju decu hranile savijachom sa orasima i makom u 8mom mesecu i sokom od malina sa 6 meseci pa im detetu ne fali nisha :roll::dash::roll::roll:

malo samo da kuknem pa idem dalje ... :brus:

Sisko, ja nesto ne vidim potrebu za secerom, solju i zacinima do godine
sokove mu necu davati sigurno do godine i forsiracu povrce, iz vise razloga a najveci je taj sto smo brat i ja pili sokove kao ludi dok smo bili mali i ja nista od povrca nisam jela... i sad slabo... a ne zelim da on to nasledi od mene...
mislim, pice sokove jednog dana, ne mogu mu zabraniti ali sad za pocetak cu se potruditi da izbegava, ima mi i ekcem i nema potrebe za sokicima ako unosi dovoljno voca...
:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back