zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
e zaspala konačno, ali naravno samo kad sam je podojila. više ništa ne pali kod uspavljivanja, samo sisa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e zaspala konačno, ali naravno samo kad sam je podojila. više ništa ne pali kod uspavljivanja, samo sisa...

Jedna od mana dojenih beba![]()
Junior jos uvek nekada dok zaspiva simulira sisanje, naravno u vazduh. Kada se probudi nocu, ume da povuce dva puta i da zaspi. Ja gledam i ne verujem. Spava u krevecu od janurara, naravno sam, ali jos uvek ima onaj nagon da kada zeli zaspati sisne malo. Valjda mu je to ostalo iz "onih" dana pa se i posle sedam meseci seca kako se nekada uspavljivao na siki.

kupila prvu kutiju Milupinih pirinčanih pahuljicaaaaaaaaaaaaaaaaa
sutra sklapamo stolicu i krećemo u avanturu!
inače, popizdela sam u ovoj ima dodatog sećera. još sam gledala ko luda u prodavnici, na hippovoj lepo piše bez dodatka sećera, a na ovoj nisam videla.
stvarno ne znam što trpaju šećer u hrenu za bebe. eno i u čaju ima, ni to nisam primetila odmah, sad ne mogu da je odviknem, neće običan čaj ni vodu, samo onaj sa šećerom....

E da, to zaboravih da napisem, meni se Hipp pirincane pahuljice nisu uopste dopalekupila prvu kutiju Milupinih pirinčanih pahuljicaaaaaaaaaaaaaaaaa
sutra sklapamo stolicu i krećemo u avanturu!
inače, popizdela sam u ovoj ima dodatog sećera. još sam gledala ko luda u prodavnici, na hippovoj lepo piše bez dodatka sećera, a na ovoj nisam videla.
stvarno ne znam što trpaju šećer u hrenu za bebe. eno i u čaju ima, ni to nisam primetila odmah, sad ne mogu da je odviknem, neće običan čaj ni vodu, samo onaj sa šećerom....
Bebe se doje u porodilištu a posle se čuvaju sise za plažu
I ja mog uspem da uspavam jedino i iskljucivo na sisi...to me vec nervira, prosto se plasim sta ce biti kad prestanem da dojim, kako cemo se onda uspavljivati...
...zaspi i u kolicima ako smo u setnji, ali ovako u kucnim uslovima ne znam da li sam 10 puta za sve ovo vreme uspela da ga nekako drugacije oborim
a nije da nisam probala...![]()

Bebe se doje u porodilištu a posle se čuvaju sise za plažu

..sise nikad bolje nego kad bebe sisaju, prijatelju, ali kako bi ti to znao..![]()

Naoruzaj se strpljenjem, drugarice, i nek vam je sa srecom
pise na kutiji da je porcija 4-6 kasika, ali nemoj praviti toliko, da ne bacas bezveze
napravi jednu kasiku supenu, videces da neces uspeti ni toliko da joj uguras
moj je sve popljuvao, ja guram a on izbacuje jezikom napolje, sav u cudu sta ga je snaslo
i trajalo je to, bogami, jedno desetak dana sigurno (ako ne i vise) dok nije poceo malo ozbiljnije da jede
good luck![]()

ja sam baš imala onako lepe, poveće, čvrste, dobrostojeće.
druga se još drži, ali našta to liči...

ahahaahahahha
dobro kažeš, napraviću pola porcije, to mi nekako zgodnije zbog mera.
i sutra će m i svekrva doneti činijicu iz koje je mm jeo kad je bio beban![]()
sutra 5,5 meseci, pa nadam se da nisam poranila sa klopom. meni super odgovara da samo sisa, bilo bi mi taman da sisa do rođendana.
a o sisama ni rečija sam baš imala onako lepe, poveće, čvrste, dobrostojeće.
sad sam ko rasplodna krava i plus jedna se oklembesiladruga se još drži, ali našta to liči...
kaže mi drugarica da vidiš tek kad prestaneš da dojiš![]()

). Ti si jedna bombonica. Bas lepo izgledas, ne znam o cemu tu pricas 
Ja verovatno necu vise nikad ici na plazu, debela sam kao stoka, a i sise su mi jezive, tako da me bas briga

( 
) 
) Pre svega cestitke![]()
kopirala sam svoj post od pre par strana da ne moras iscitavati sve. Bas je jedan tata bio trazio slican savet:
Ako daje naizmenicno da sisa, mozda se beba nasisa samo prednjeg mleka koji je sladji i vise nadima. Tada je resenje da pri svakom podoju daje samo jednu stranu, pa tek kada skorz isprazni tu ponudi drugu. Vremenom ce se uspostaviti toliko mleka da moze uvek dojiti samo iz jedne (sledeci put iz druge i tako naizmenicno) i tako dobija malo prednjeg/slatkog mleka a vise zadnjeg/masnog koji ne nadima toliko![]()
Drugo resenje je masaza i grejanje stomacica+vezbe (voznja bicikla i pokreti od kojih se beba isprdi).
Javi jel nesto i sta pomoglo. Ljubite bebca.

Suki srecno sa uvodjenjem...
Meni su svi pricali strpljenja strpljenja a moj medo je jesan, nekad mu kazem polako dete... ahahhah... jede sve, i kad je odvratnog ukusa, mrsti se ali klopa, otvara usta... ahahhaaah...
Mislila sam sto godina ce nam trebati da uvedemo bilo sta a ja vec ne znam sta bi mu dala...
Mi smo poceli sa malo jace od 5 meseci i sad imamo tu uzinu u 11 koja je povrce... sad se razmisljam jel mi rano da mu to prebacim u 17h a u 11 da pocnem uvoditi voce?!
Sta mislite?