Cranberry
Primećen član
- Poruka
- 875
E da, i mene zanima to sa naocarima kako se resava, i ja sam "cvikerasica" 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da, i mene zanima to sa naocarima kako se resava, i ja sam "cvikerasica"![]()
Ana pala sa kreveta večeras.Skamenila sam se. još joj tata bio pored nje samo što okrenuo glavu i ona tras . Pala na ledja. Malo plakala i smirila se. Sad spava a ja buljim svaki minut u nju.
za Lucu
Mozda da joj uvedes krusku sledec? Ona razredjuje stolicu. Sada je bas imas i na pijacama. A mozes i sljivu. Znam da tada ne bi isla "redom" ali posto ona vec ima vise od 5 meseci, mozda ne moras bas sve po PS-u da radis. Nadam se da ce naici November ili neko drugi iskusniji pa ti uspe odgovoriti. Posle kruske/sljive nastavi po redosledu, ali ces taman moci da ih guras u svo povrce koja takodje stvrdnjavaju stolicu.
A za secer sam ostala bez reci. Pizdukala sam jedno vreme, sada sam vec odlustala. POgledam sta je u teglici/kutiji pa ako mi se svidi uzmem, ako ne ostavim. Jednostavno ne mogu izbeci sve sto mi se ne svidja. Ne dajem mu salame, virsle, pastete i slicnu nekvalitetnu hranu (koju ni mm ni ja ne jedemo) ali mu dajem npr Lina i keks. Ove dve stvari dajem jer ih voli i sto IMA KALORIJA u njima.
Za vikend je jeo przenice (joj ne znam vise kome treba da se zahvalim za ideju, birice jel tebi?) i proju. Przenice voli, a proju pojede. Znaci dala sam mu prvo przenice sa malo belanca a sledeci dan proju sa redovnim celim jajetom. Nije odreagovao. Da li mogu da smatram da nije alergican na belance
? Poceo je da pije jogurt iz case. Jogurt popije iz malene solje za kafu ali mleko iz iste ne zna. Nekako mu sve iscuri
Mada, u pocetku mu je i jogurt tako cureo.
Kada sam vec tu da priupitam:
Da li postoji HUMANA 3 ali da nije sa ukusom?
Ja sam uzela po jednu kutiju sa bananom i sa jabukom, ali mi je bezveze da mu dajem mleko sa ukusom. Preko dana mu dajem obicno Suboticko ili Dukat (2.8%mm odnosno 3.2%mm), ali ze uvece bih mu ostavila Humanu do rodjendana.
Kada mu dajem tetra mleko nekako mu jako curi. Da li da mu uzmem ponovo cuclu sa 1 otvorom?
Hebiga osecam se kao debil sa ovakvim trivijalnim pitanjima, ali kada mene sada ovo muci![]()
Ja svo voce oljustim pa skuvam. Ne znam kad da prestanem to da radim? Novka...?
Da li tako sisa od pocetka ili samo u poslednja 3-4 dana? Ako je sada poceo mozda je skok u razvoju koji ce proci za dan-dva, ali ako tako sisa od poceta onda ne znam sta moze biti. Mozda mu samo treba bliskost ili je zedan na ovoj vrucini.
Junior je u prvih nedelju dana sisao 10-10 minuta, pa 8-8 minuta da bi sa mesec dana sisao sve ukupno 8 minuta po podoju. Podoji su bili u proseku na 3 sata, nekada na 2 nekada na 4. Kako je navikao da "zbrza" jelo sada muku mucimo sa jelina "na kasiku" jer nema bukvalno vremena da jede. Ja sam se zarekla da ga necu vijati po stanu, kada ogladni jesce.
Kada idete na kontrolu?
Ako sam dobro skontala sestra ti ima bebu. Znaci ti si ujak? Svaka cast sto zelis da pomognes
Mozda pomogne:http://www.roda.hr/article/read/skokovi-u-razvoju
,garantni list nema tako da od vracanja i zamene za drugo nema nista 
ma od pocetka skoro. danas sam ih vozio na VMA, vakcinacija i zakazivanje za snimanje kukova, kaze i doktorka ,maksimum 25minuta sisanja i posle samo cajic ili voda,kad udari u dreku zabavlajti ga na sve moguce nacine,mali je jednostavno halapljiv,evo nabacio 1,5kg za mesec dana sto je naravno previse. sta da ti kazem kad deca prave decu,ja otvoreno priznajem ,nemam pojma oko njih i bez uputstva ih ne uzimam u ruke,garantni list nema tako da od vracanja i zamene za drugo nema nista
![]()
i samo zamuckaj.. 
)

))

e novka hvala sestro, hvala.
ja kontala da mora da bude vrela voda, da se pirinač "skuva" ahahahhahhahh
pa onda i nije tako komplikovano, jedino što ću morati da je "okupam" negde usput, ako se izmaže
inače ja danas stavljala breskve za zimu i dala sam joj da lizne![]()
ahahahhha kakvo iznenađenje! svidelo joj se definitivno.
u subotu krećemo sa konkretnom klopom, još nisam odlučila povrće vs. voće!

Suki ne moras joj davati svaki dan. Pa i mi ako imamo neku reakciju stanemo par dana...
Dojenje je majka... prakticno je... jeste robija u smislu ne moS nigde na duze vreme ali je lako... (sada je lako)-jos kad bi mi spavao celu noc ili se budio samo jednom, ma dojila bi ga garant do skole... ahahah...![]()
))

, pa pirinač već probala, znači može zajedno sa nečim.

pa našta to liči, joj...shta si jela, chichak..?
..a shto kad dete odreaguje na neshto ne dajesh proverene namirnice..?
..glupo je da ukidash formiran obrok..