za Lucu
Mozda da joj uvedes krusku sledec

? Ona razredjuje stolicu. Sada je bas imas i na pijacama. A mozes i sljivu. Znam da tada ne bi isla "redom" ali posto ona vec ima vise od 5 meseci, mozda ne moras bas sve po PS-u da radis. Nadam se da ce naici November ili neko drugi iskusniji pa ti uspe odgovoriti. Posle kruske/sljive nastavi po redosledu, ali ces taman moci da ih guras u svo povrce koja takodje stvrdnjavaju stolicu.
A za secer sam ostala bez reci. Pizdukala sam jedno vreme, sada sam vec odlustala. POgledam sta je u teglici/kutiji pa ako mi se svidi uzmem, ako ne ostavim. Jednostavno ne mogu izbeci sve sto mi se ne svidja. Ne dajem mu salame, virsle, pastete i slicnu nekvalitetnu hranu (koju ni mm ni ja ne jedemo) ali mu dajem npr Lina i keks. Ove dve stvari dajem jer ih voli i sto IMA KALORIJA u njima.
Za vikend je jeo przenice (joj ne znam vise kome treba da se zahvalim za ideju, birice jel tebi?

) i proju. Przenice voli, a proju pojede. Znaci dala sam mu prvo przenice sa malo belanca a sledeci dan proju sa redovnim celim jajetom. Nije odreagovao. Da li mogu da smatram da nije alergican na belance

? Poceo je da pije jogurt iz case. Jogurt popije iz malene solje za kafu ali mleko iz iste ne zna. Nekako mu sve iscuri

Mada, u pocetku mu je i jogurt tako cureo.
Kada sam vec tu da priupitam:
Da li postoji HUMANA 3 ali da nije sa ukusom?
Ja sam uzela po jednu kutiju sa bananom i sa jabukom, ali mi je bezveze da mu dajem mleko sa ukusom. Preko dana mu dajem obicno Suboticko ili Dukat (2.8%mm odnosno 3.2%mm), ali ze uvece bih mu ostavila Humanu do rodjendana.
Kada mu dajem tetra mleko nekako mu jako curi. Da li da mu uzmem ponovo cuclu sa 1 otvorom?
Hebiga osecam se kao debil sa ovakvim trivijalnim pitanjima, ali kada mene sada ovo muci